Tavaszi zenei gasztrofesztivál jazz-legendákkal és hazai sztárokkal

A magyar fővárosban május 10-12 között vár minket a Garden Party, ahol jazz-legendákkal és hazai sztárokkal találkozhatunk. Budapest programkínálata most egy új, tavaszi zenei és gasztrofesztivállal gazdagodik. A Városligeti Műjégpályán kerül megrendezésre a Garden Party, amelynek fellépőlistája tovább bővült három ikonikus zenekarral.

Karácsony James és zenekara, a Mezzoforte izlandi instrumentális banda, valamint a svájci The Next Movement mellett most csatlakozik az Első Emelet, Incognito és az Ocho Macho is.

Retro, de mégis új élmény vár ránk, amikor az '80-as évek legendás magyar zenekara, az Első Emelet, újra életre kelti a régmúlt emlékeit a Városligeti Műjégpályán májusban. A koncerten felcsendülnek a zenekar népszerű slágerei, mint például a "Csakazértis szerelem," a "Nézelődünk" és az "Édes évek," melyek ma is gyakran szólnak a rádiókban.

A jazz világából érkező legendás brit zenekar, az Incognito koncertjén garantáltan forró hangulatra számíthatunk. A zenekar már több mint harminc éve lenyűgözi a közönséget muzsikájuk magas hőfokú és pazar hangzásvilágával. Jean Paul "Bluey" Maunick, a zenekar lelke, hamisítatlan jazz-zel varázsolja el rajongóit koncertről koncertre.

A Garden Party zenei-gasztrofesztivál további ígéretes zenei élményeket és kulináris élvezeteket ígér a látogatóknak egy olyan rendezvény keretében, amelynek célja a minőségi zene és a gasztronómia összekapcsolása, mindezt káprázatos környezetben.

„Alig várjuk, hogy bejelentsük a további fellépőket is, amelyek garantáltan még magasabbra emelik majd a három napos fesztivál hangulatát, és feledhetetlenné teszik az eseményt! A minőségi zene, ínycsiklandó ételek és italok, valamint különleges kiegészítő programok mellett az ország legkiválóbb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is csatlakoznak hozzánk, ráadásul különleges VIP-terasszal is készülünk.” – nyilatkozta Guba Gábor, a fesztivál egyik vezetője.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)