Játék és sportolási lehetőség a Szigeten

A SportZone azoknak szól, akik a fesztiválozás közben sem akarnak lemondani az aktív életmódról és a sportolás öröméről. Itt bárki megtalálhatja a számára legkedvesebb mozgásformát, legyen az futás, kosárlabda vagy akár jóga. A GameLandHub pedig a játékosok birodalma, ahol a virtuális és a valóság összefonódik. Itt a legfrissebb videojátékok és interaktív élmények várják a látogatókat, akik izgalmas kihívásokra és versenyekre készülhetnek a legjobb gamer-ek között.

Az innovatív technológia és a fantasztikus atmoszféra együttesen teremtenek egy olyan világot, ahol mindenki megtalálja a saját játékát és elfelejthetetlen élményekkel gazdagodhat.

SportZone

A Sziget Fesztivál nemcsak egy egyszerű esemény, hanem egy élettel teli kavalkád, ahol a mozgás és a sport is megtalálja helyét. Egy olyan hely, ahol minden nap új lehetőségekkel és izgalmakkal vár a SportZone megnyitásától kezdve. Amint felkelt a nap, az élet itt folytatódik tovább, tele színes nappali programokkal és kulturális élményekkel. A SportZone minden nap reggel tíztől este hétig várja a sportolni vágyókat, hogy testüket átmozgassák és szórakozzanak egy jó adag sporttal. A pályák várják a focizókat és a röplabdázókat, a pingpongasztalok pedig a versenyszellemű játékosokat. De a lazítani vágyók sem maradnak ki, hiszen itt van a csocsó és a darts, hogy mindenkinek legyen egy kis szórakozás.
A sporthelyszínen mindenki ingyen kölcsönözhet eszközöket, így senki sem marad le a játékról. És ne felejtsük, minden nap izgalmas bajnokságok várják a résztvevőket, ahol csodás nyereményekért lehet küzdeni, legyen szó akár röplabdáról, streetballról vagy akár street workoutról. A Sziget Fesztivál nemcsak zenéről szól, hanem arról is, hogy együtt élvezzük a mozgást és a sportot!

GameLandHub

Flow, kikapcsolódás, játék, barátság, izgalom és jó hangulat. A GameLandHub birodalmában minden nap, délben és este 8 óra között, oktatók, játékmesterek és egyéni vagy csoportos versenyek várják az érdeklődőket, számos szigetes nyereményért.

A látogatók felfedezhetik a Rubik Kocka rejtelmeit és fortélyait, sőt, még profi játékosok ellen is megmérhetik magukat. Emellett kipróbálhatják a legújabb és legnépszerűbb társasjátékokat is a Board Game Café kínálatából. A póker kedvelőinek és a játékok iránt érdeklődőknek egész héten tartanak workshopokat és izgalmas mérkőzéseket. Akik inkább a sakkot preferálják, szintén kihívást találhatnak. A darts hazánkban is egyre népszerűbb sport, ami természetesen itt sem maradhat ki a programból. Végül, de nem utolsósorban, a PlayStation konzolok is várják azokat a látogatókat, akik még a Szigeten töltött idő alatt sem tudnak teljesen elszakadni a videójátékok világától.

Mindkét helyszín hatékonyan ötvözi a szórakozást és a közösségépítést, így a Sziget Fesztivál minden látogatója számára emlékezetes és különleges élményt nyújt.

Jegyek: https://szigetfestival.com/hu/jegyek/list/

Fotó: Sziget Fesztivál

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)