Kult-Mix

Minden olyan hír, esemény vagy program, amely a többi rovatunkban már nem fért el. Kiemelve a hazai programokat.

A többszörösen díjnyertes és világszerte elismert hegedűvirtuóz, Lindsey Stirling, aki 27 millió követővel büszkélkedhet, nyilvánosságra hozta 2024-es európai és brit turnéjának időpontjait. A Duality című új albumát népszerűsítő turné keretében Lindsey október 11-én Budapesten is fellép, méghozzá az MVM Dome színpadán. A koncert különlegessége, hogy NYA is csatlakozik hozzá vendégművészként. Lindsey előadásai mindig lenyűgözik a közönséget, mivel komplex koreográfiával és lélegzetelállító...

5

Pontosan egy évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit a Madame Tussauds Budapest a belvárosi Palazzo Dorottyában. A produkció 52 figurával, köztük 17 magyar vonatkozású viaszmással vezeti be a látogatókat a hírességek csillogó világába. Dwayne Johnson egyszerre színész, profi pankrátor, testépítő ikon, amerikai futball liga tulajdonos, üzletember és producer, akit tömegek követnek szerte a világon - csak az Instagramon közel 400 millió rajongó kíváncsi a történeteire.

5

A nyár elején a BOK csarnokban debütál a LUFILAND szuperprodukció, amely 500 000 környezetbarát lufit használva invitálja a látogatókat egy lenyűgöző világkörüli utazásra. A 4000 négyzetméteres kiállítócsarnokban olyan ikonikus építmények elevenednek meg lufiból, mint az Eiffel-torony, a pisai ferde torony, a Nagy Szfinx és a Lánchíd másai. Ez a rendezvény garantáltan felejthetetlen élményt nyújt majd mindenki számára!

5

Idén a Siófoki Nagystrand ad csodálatos panorámás helyszínt május 17-20. között a Pünkösdi Szezonnyitónak Siófokon! Színes, családi programokkal, neves koncertfellépőkkel a Plázs megújult színpadán, légi bemutatóval, óriás akadálypályával, balatoni borokkal és gasztrovásárral, valamint számtalan szabadidős lehetőséggel készül Siófok az ünnepi hétvégén. Az eseményen adják át nyár fővárosának szimbolikus kulcsát, a Varga Imre Művészeti díjat, a Kálmán Imre emlékplakettet és a...

5

Falusi Mariann, akinek hangja olyan, mint a kristálytiszta forrás a zúgó erdő mélyén. Színpadi jelenléte magával ragadó, mint a tűz lángja az éjszakában. Ő nemcsak énekesnő, hanem történetmesélő is, akinek minden dal egy-egy új fejezet a szívekben. Kellő magabiztossággal uralja a színpadot és minden hangjával életet lehel a dalokba. Falusi Mariann – egy csillag az égen, mely sosem fakul, csak ragyog és ragyog. Október 25-én egy különleges este részesei lehetünk.

5

Július 3-án történelmi pillanatnak ígérkezik a pop világában. Anglia egyik legkedveltebb fiúbandája, a Take That először lép színpadra hazánkban, és még ennél is nagyobb meglepetés vár ránk: az FLM, Császár Előd és Hoffer Dani ikonikus duója, újra együtt áll színpadra, pontosan olyan formában, ahogy a 90-es években ismerhettük és szerettük őket!

5

Felejthetetlen zenei utazásra invitál az Apassionata - Musical Night rendezvénye, ahol Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila lenyűgöző előadásaival a musicalirodalom legszebb dalai csendülnek fel. Ez az országjáró koncertsorozat egy igazi élmény az Orfeumban, Budapesten. Emlékezetes este várható minőségi zenei élménnyel.

5

Ébredjünk fel újra június 15-én az érzékekben zakatoló érzelmekre és a végtelen szabadság kavargására a Total Dance Cabrio fedélzetén! Ha a nyár tombol, a Budapest Park pedig élettel teli vibrál, ott a helyünk a közönség soraiban! Utazzunk vissza a múltba, egy időutazásba, melynek minden pillanata emlékezetes lesz. Nemzetközi line up: Dr. Alban, Magic Affair, Ice MC, Master Blaster, Groove Coverage és Alice DJ.

5

Idén ünnepeljük a Sziget 30. évfordulóját. A szervezőknek is volt egy álmuk: egy hely, ahol egy hétig együtt lehetünk, ahol mindenki megélheti a személyes szabadságát, az atmoszférát, a „flow”-t, amit egy vibráló fesztivál nyújthat, ahol megférnek egymás mellett különböző stílusok, programok és kultúrák. A Sziget azóta egy szimbolikus helyszínné vált, egy olyan ideális világgá, ahol elhagyhatjuk a mindennapi gondokat, a „hétköznapok” aggodalmait, és átélhetjük a szeretet...

5

A tavalyi, teltházas arénakoncert hatalmas sikere után Péter Bence, akit világszerte ismernek és rajonganak értékes zongorajátékáért, 2024. december 7-én ismét lenyűgözi majd rajongóit az MVM Dome-ban. A Budapesti helyszín lesz a zeneszerző-producer előadóművész turnéjának utolsó állomása.

5