Take That koncert a Budapest Parkban

Anglia egyik kedvenc fiúbandája, a Take That több mint három évtizedes művészeti pályafutása alatt első alkalommal lép fel Magyarországon. Ráadásként a közönség nemcsak a jól ismert dalokat hallgathatja meg, hanem az új This Life albumot is. A banda, mely jelenleg három tagból áll, 2024. július 3-án lép a Budapest Park színpadára új hangzással régi közkedvelt slágerekkel.

A Take That: Több mint három évtized a zenei csúcson

Az Egyesült Királyság egyik legikonikusabb és legtartósabb pop bandája, a Take That, az 1980-as évek vége óta a színpadon áll. A fiúbanda, amely 1989-ben alakult Manchesterben, az évek során többször is megváltozott, de a siker és a népszerűség soha nem hagyta el őket.

Az eredeti ötös - Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange és Robbie Williams - kezdetben szinte azonnal hatalmas sikert aratott. Debutáló albumuk, a "Take That & Party" 1992-ben került a piacra és rögtön az eladási listák második helyéig tört felfelé. A sikereik azonban nem álltak meg itt. Következő albumaik továbbra is sikereket hoztak számukra. Azonban, ahogyan ez sok együttessel szokott lenni, nem minden ment simán. Robbie Williams 1995-ben kilépett, és alig egy évvel később a banda feloszlott. De az igazi rajongók sosem adták fel a reményt. És nem is kellett sokáig várniuk: 2006-ban a Take That hivatalosan is visszatért, és újra meghódították az eladási listákat. Bár Robbie Williams és Jason Orange kiszálltak, a csapat továbbra is trióként halmozta a sikereket. Ünnepeltek, turnéztak és a 2012-es Olimpia záró ceremóniáján is felléptek.

2023-ban újra izgalmas idők jönnek, hiszen a Take That bejelentette kilencedik stúdióalbumát, a „This Life”-ot. A Windows című dal már most egy ízelítőt ad abból, milyen irányba tart a banda. Gary Barlow, az énekes-dalszerző, egy interjúban elmondta: ”Ez a szám nagyon más mind érzelmileg, mind hangzásában, és remekül illeszkedik ahhoz, ahol mi most épp tartunk az életünkben.

A legjobb hír a hazai rajongóknak, hogy a Take That 2024. július 3-án Budapestre is ellátogat. Azok, akik már most előrendelik az albumot, előnyt élveznek a jegyvásárlásban is.

A fentiek alapján azt mondhatjuk, hogy a Take That továbbra is azon az úton halad, amin eddig, és a sikerük titka a tehetségükben, az elkötelezettségükben és a rajongóik iránti szeretetükben rejlik. Az új album és a közelgő turné csak tovább erősíti ezt a hírnevet, és alig várjuk, hogy lássuk őket élőben a színpadon!

FB esemény: https://fb.me/e/2UlIfFGIS
Jegyek: www.budapestpark.hu/events/take-that-this-life-under-the-stars-european-...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)