ingyenes terasz koncertek és meglepetés programok - 10 éves az Akvárium Klub!

2014 tavaszán létrejött az Akvárium Klub, amely azóta Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelyévé vált. Nincs is kellemesebb program, mint a Teraszon összefutni a barátokkal, majd részt venni egy koncerten vagy buliban. A klub három terme, köztük a frissen felújított és koncertekkel is szolgáló Lokál, a zenei sokszínűség jegyében változatos programokat kínál minden látogatónak.

Ismét jelentkezik az egyik legkedveltebb terasz program is: szerdánként ingyenes koncertek várják a lazítani vágyókat, olyan fellépőkkel, mint Járai Márk, Szakács Gergő, a Platon Karataev duó, Nové Soma és ifj. Csoóri Sándor. Míg csütörtökönként különböző meghívott DJ-k szolgálják a lounge-os, délutáni lazításhoz tökéletesen passzoló ütemeket. A pult mögé állnak többek között a LavaLava a Pure Lust, Mesterházy és Galactic Jackson, Adis is OK, Secret Factory és a Be Massive DJ-éi is.

Természetesen további meglepetésprogramokkal is készülnek a szervezők, úgyhogy érdemes figyelni az Akvárium Klub Facebook és Instagram oldalát.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)