Sziget

Sziget 2024: jön a „pop örökös királynője”, valamint megannyi sztár várható

A Sziget 2024 (augusztus 7-12. között)-es sokoldalú programkínálatában már rögtön az első napon, augusztus 7-én a Nagyszínpadon fellép a BRIT Awards-on idén "Global Icon" különdíjjal kitüntetett Kylie Minogue, aki tavaly Grammy-díjat is nyert legújabb albumáért. A Nagyszínpad headliner sávjában olyan nevek szerepelnek idén, mint Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix és Fred again., míg más sávokban olyan sokszínű előadók lépnek fel, mint Skrillex, Stormzy, Fisher, Raye, Janelle Monáe, valamint Tom Odell vagy Louis Tomlinson. A mobilapp-al pedig minden gyors és egyszerűvé válik!

Tovább

Sziget 2024: a zenei programokon túl is van élet

A népszerű Szigeten szinte mindenki megtalálja a neki tetsző programkínálatot, legyen az a Nagy Utcaszínház, Cirque du Sziget, ArtGarden vagy a Theatre-and-Dance Corner, a lényeg, hogy a választék igen sokrétű augusztus 7. és 12. között.

Tovább

Sziget 2024: sokoldalú programhelyszínek a minőségi szórakozásért

Az Európa Színpad ezentúl Buzz nevet viseli, ami nem véletlen, hiszen az eredeti cél mindig az volt, hogy az itt fellépő kisebb-nagyobb zenekarokra irányuljon a nemzetközi és hazai közönség figyelme, és körülöttük teremjen egyfajta zsongás. Ennek az apropóját adja, hogy ezen a színpadon oly sok olyan zenekar mutatkozik be, akik hazájukban már komoly sikereket értek el, ám nemzetközi szinten még csak kevéssé ismertek.

Tovább

Free To Be ... – a Szigeten, szabadon sokszínűen

Idén ünnepeljük a Sziget 30. évfordulóját. A szervezőknek is volt egy álmuk: egy hely, ahol egy hétig együtt lehetünk, ahol mindenki megélheti a személyes szabadságát, az atmoszférát, a „flow”-t, amit egy vibráló fesztivál nyújthat, ahol megférnek egymás mellett különböző stílusok, programok és kultúrák. A Sziget azóta egy szimbolikus helyszínné vált, egy olyan ideális világgá, ahol elhagyhatjuk a mindennapi gondokat, a „hétköznapok” aggodalmait, és átélhetjük a szeretet forradalmát, az elfogadást és az egymáshoz tartozást.

Tovább

Cirkuszfesztivál az idei Szigeten

A Sziget látogatóinak egyik legkedveltebb programhelyszíne, a Cirque du Sziget a már megszokott helyén, de ha lehet, még több és még színesebb kínálattal vár mindenkit idén augusztus 10-15 között. Az 1000 férőhelyes nagy cirkuszi sátorban és a külső szabadtéri helyszíneken kora délutántól késő éjszakáig folyamatosan váltják egymást az izgalmasabbnál izgalmasabb produkciók. A sátorban négy társulat előadása lesz látható minden nap.

Tovább

Sziget, újra a régi fényében

Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet (2023. augusztus 10-15.), így a látványvilág, a vendéglátás, a fenntarthatóság terén vagy a kényelmi szolgáltatások sorában. Néhány programhelyszín helyet vált, néhány új köntöst kap. Ami marad, az a kihagyhatatlan Sziget-feeling és a programok változatossága, a műfaji sokszínűség jegyében.

Tovább

Sziget Fesztivál 2022 - a zenei programokon túl

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, augusztus 10-15 között ismét Sziget Fesztivál, a népszerű zenei programok kívül még nagyon sok minden kikapcsolódási lehetőség vár a fesztiválozókra. Lesz többek között Nagy Utcaszínház vagy Cirque du Sziget, illetve Vándor Vurstli, sőt még a Közlekedési Múzeum is készül egy Ikarus 311-es autóbusszal.

Tovább

Visszatér a Sziget Fesztivál sokoldalú programkínálattal!

két év után újra Sziget Fesztivál. Jobban vártuk, mint valaha és biztos, hogy kihagyhatatlan lesz. 2022. augusztus 10-15-ig jön a nagy visszatérés. Új dolog a Szigeten, hogy idéntől a látogatók is átélhetik a VIP élményt, a megvásárolható VIP jegyek egyszerre 4 VIP-szektorba is belépést engednek, amiket a Nagyszínpad (H&M Sziget VIP), a FreeDome, a Colosseum és a Ticketswap Party Aréna mellett alakítanak ki.

Tovább