München

AC/DC Power Up Tour 2024

Sokszor dobálózunk a „legendás” jelzővel, esetenként túlzóan és meggondolatlanul, most tényleg nem lehet mást mondani: legendás banda járja Európát. Május 17-étől augusztus 17-éig bezárólag, sajnos Magyarországot nem érintve az AC/DC, több helyen 2 koncertet is ad. Majd 10 éve annak, hogy az ausztrál banda világkörüli turnéra indult, így nem csoda, ha a rajongók szinte pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket. Elképesztő az érdeklődés, azonban valljuk be, egy olyan banda esetében, amelynek több ikonikus számát is játssza a rádió szerte a világon és amely milliókat terel a rock útjára, ez nem túl meglepő.

Tovább

München – Bajorország izgalmas fővárosa

München egy igazi kulturális és gasztronómiai kincsesbánya, amely mindenki számára kínál valamit. Az építészet és kultúra szerelmesei úgy érezhetik itt magukat, mintha egy élő múzeumban járnának, míg a gasztronómiai kalandorok megcsodálhatják a bajor ízek gazdagságát és a sörfesztiválok hangulatát. Ha valaki szeretné élvezni az életet egy pezsgő városban, akkor neki München az ideális úti cél.

Tovább

Müncheni Múzeumok Hosszú Éjszakája

Október 14-én, szombaton, Münchenben újra „Több Múzeum Mindenkinek” lesz a mottó, amikor is több mint 90 gyűjtemény, kisebb múzeumok, galériák, templomok, műtermek és különleges helyszínek várják a látogatókat. Ráadásul egészen különleges időpontban, 18:00 órától egészen hajnal 1 óráig. Aki egyedülálló légkörben szeretné felfedezni a müncheni múzeumok világát, annak a „Müncheni Múzeumok Hosszú Éjszakája” a lehető legjobb szombati program. Nincsen megkötött útvonal vagy időpont, a látogatók bárhova ellátogathatnak a megadott helyszíneken közül.

Tovább

Deutsches Museum – München egyik ékköve!

Érdemes ellátogatni München nevezetes épületébe, a Deutsches Museumba. Az Isar folyó partján elhelyezkedő impozáns épület ad otthont megannyi érdekes, a rengeteg területet érintő érdekességnek és látnivalónak. A látogatók több szinten keresztül járhatják be a tematikus termeket. A bányászat embert próbáló világát bemutató tárlattól kezdve az iparon át az asztrológiáig, számos tematikus rész várja az érdeklődőket.

Tovább