Szeged International Airshow a repülés szerelmeseinek ősszel

A Szeged International Airshow izgalmas hírekkel szolgál a repülés szerelmeseinek: az első 25 pilóta és bemutató már biztosította részvételét az eseményen, amely szeptember 13-14-én várja a közönséget. A légiparádé évről évre számos hazai és nemzetközi pilótát, világhírű produkciót és formációt vonultat fel, és ez idén sem lesz másként.

A rendezvényen idén is világhírű pilóták és csapatok nyűgözik le a közönséget, többek között az Aero Wasp, Aerobatic Yakers, AutoGyro bemutató, Besenyei Péter, L-29 Delfin, drónshow, ejtőernyős formaugrók, Flying Dragons, Glider FX, Graviti, Hársfalvi Pál ACROFOX, Jet Marchetti S-211, Jurgis Kairys, Magyar műrepülő keret, Marek Choim, MI-2 helikopter műrepülő, MIG-15 Formation, modellező csapat, Retro Sky Team, Silver Chicken, DAC 1930 Club, The Victors, tűzijáték/Kvant Laser, Vári Gyula, Veres Zoltán és még sokan mások.

Az első nevek mellett a szervezők egy izgalmas bejelentést is tettek: a tavalyi évet felülmúlva még nagyobb és látványosabb éjszakai show-val készülnek a rendezvény zárónapjára. Már péntek este is látványos elemekkel tarkított éjszakai program várja a látogatókat.

A 25. FAI Hőlégballon Világbajnokság is ebben az időszakban kerül megrendezésre, így a Szegedi Repülőtér két rangos eseménynek ad otthont. Újdonság, hogy a Szeged International Airshow programjai és látogatható területe áthelyezésre került a repülőtér észak-nyugati oldalára, melyet a helyiek Maty-érként ismernek. Ez a változás a látogatók kényelmét és biztonságát hivatott szolgálni, hogy még könnyebben csodálhassák meg a bemutatókat és a hőlégballonokat.

Jegyek az Airshow-ra a TIXA országos jegyiroda hálózatában és a www.tixa.hu oldalon vásárolhatók, ahol további információk is elérhetők az eseményről.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)