Filmek

Aktuális filmek

A WICKED két évtizede az egyik legkedveltebb, legmegbízhatóbb színpadi musical, és most elkezdi régóta várt útját nagyszabású filmélményként a mozivásznon.

5

Az új három Pókember-film rendezője már bebizonyította, hogy a laza humor és a pörgős akciójelenetek szakértője. De most két szupersztár, George Clooney és Brad Pitt párosa főszereplésével készíthetett egy nagyon cool, nagy szórakoztató és igazán ötletes filmet.

5

Aktuális extrák

A majmok bolygója filmek egy olyan univerzumba repítenek, ahol az emberi civilizáció és az intelligens majmok közötti dinamika kelti életre az egyszerre elgondolkodtató és izgalmas történeteket. Az előzménytrilógia, mely a majmok felemelkedését mutatja be a fajok közötti konfliktusok árnyékában, egyfajta mélyebb összefüggéseket kínál az emberiség és a majmok között. Ebbe sorba állt most be az eddig háttérben dolgozó Wes Ball rendező A birodalom alcímet viselő filmje...

5

Tom Cruise 7. filmje, melyben az IMF ügynökének szerepét játssza, egy évet várt, hogy kihasználja a Top Gun: Maverick sikerét, de sajnos nem érte el ugyanazt a győzelmet. A BD lemez tartalmaz Atmos hangzást, valamint több mint félóra extrát, például a népszerű jelenetek kulisszatitkaival. A házimozi szerelmeseinek így sem kell csalódniuk, összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat a Blu-ray lemez kapcsán. Amúgy a filmet hagyományos DVD-n, fémdobozos kivitelben és UHD verzióban is élvezhetjük...

5

Aktuális hírek

Beválogatták Mayer Bernadette Szemem fénye (Mommy Blue) munkacímű, személyes ihletettségű, Inkubátoros filmjét a Karlovy Vary Filmfesztivál Works in Progress programjába. 12 film közül a legígéretesebb projekteket utómunka támogatással és pénzdíjjal jutalmazzák majd. A Für Anikó és Vilmányi Benett főszereplésével készült alkotásban egy látását fokozatosan elvesztő nő és éppen apává váló fia kapcsolati dinamikájának felborulását követjük végig.

5

A vígjátékok mindig fontos szerepet játszottak a film történetében, hiszen ez az a műfaj, ami a nézőket generációk óta könnyed szórakoztatásban részesíti és önfeledt nevetésre készteti. Az ikonikus vígjátékok időtlen különlegességét pedig pont az adja, hogy bármikor is nézzük őket, bizonyos, hogy mindig határtalan jókedvet és örömet visznek a mindennapi életünkbe.

5