II. Budapest Légtorna Fesztivál – szemkápráztató mutatványok, különleges produkciók

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál! A szervezők minden kedves jelentkezőt és érdeklődőt szeretettel várnak 2024. március 23-24-én a Fővárosi Nagycirkuszban, a rendezvényt ezúttal is a Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, illetve a Magyar Légtornász Egyesület alapító elnöke, Vincze Tünde szervezi, a műsorvezető: Dénes Tamás.

Mire számíthatunk a két napos fesztiválon? Légtorna Bajnokság, ünnepélyes eredményhirdetés, illetve a Best of Hungary Légtorna Gála. Március 23-án, szombaton a Karika, Silk és Hammock Bajnoksága, majd március 24-én, vasárnap a Freestyle kategória Bajnoksága zajlik majd a Fővárosi Nagycirkuszban.
Zsűri, aki dönteni fog a jelentkezők helyezéséről: Aurelia Cats, Kovács Gábor Dénes, Berki Krisztián, Kristóf Krisztián, Szlavkovszki Zsolt, Murainé Szakáts Ildikó. A zsűri döntése alapján nemcsak az arany-, ezüst- és bronzérdemeseket díjazzuk, de különdíjban is részesítünk 10 versenyzőt az alábbi címekkel: Előadóművészeti különdíj, Technikai különdíj, Abszolút győztes, Legifjabb tehetség, Közönség díj, Zsűri Különdíja, A Fővárosi Nagycirkusz Különdíja, A Magyar Légtornász Egyesület Különdíja, A II.Budapesti Légtorna Fesztivál Nagydíja, A Vincze Tünde Produkció Fődíja.

Március 24-én, vasárnap kerül sor a Best of Hungary Légtorna Gálára.

Bővebb információ: https://www.vinczetundeprodukcio.hu/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)