Évbúcsúztató Siófokon változatos programokkal!

Számos izgalmas koncerttel várnak szeretettel mindenkit a Fő téren: Popdealers zenekar, Absolute együttes és Kárász Dávid, Bónusz Akusztik band, The Freakend, Blokk duó és az Apostol együttes biztosítja a fantasztikus hangulatot december 27-től 31-ig. December 31-én, szombaton éjfélkor fényjátékkal köszönthetjük az új évet az Origo Fényfestő Műhely, Fényhangárral, amelyet szuper party követ DJ Tiger-el. Ha épp nincs még programod az év utolsó napjára, akkor látogass el Siófokra!

Sokan többféleképpen készülnek az év végére. 2022-ben annyi meghatározó dolog történt, hogy nem győzünk hálálkodni ha épp sok jó is volt a rossz mellett.
Egy év elég hosszú idő lehet, és sok minden megtörténhet, ezért ha szánunk néhány pillanatot a hálára, eszünkbe juttatja mindazokat a csodálatos dolgokat, amelyek azon a napon, héten vagy hónapban történtek. Lehet olyan részletes vagy egyszerű, amennyire csak szeretné. Írjon le szavakat, használjon képeket, bármit, ami működik, még akkor is, ha csak néhány percet vesz igénybe.

Kezdjen el gondolkodni a következő év céljain

Bár jó visszagondolni az elmúlt évre, még jobb az elkövetkező évre tekinteni!
Ahelyett, hogy csak szárnyalna, szánjon egy kis időt arra, hogy ténylegesen kitűzze céljait a következő évre.

Mit akarsz elérni? Hol szeretnél lenni egy év múlva? Hogyan szeretnél érezni magad? Mit szeretnél tanulni? Vannak helyek, amelyeket meg szeretne látogatni? Emberek, akikkel szeretnél találkozni? Munkahelyek, amelyeket szeretne, vagy vállalkozások, amelyeket szeretne létrehozni?

Bármit is szeretne, szánjon most egy kis időt a következő év céljainak kitűzésére. Írd ki és tartsd valahol.

Bulira fel!

Az év utolsó napja leginkább az önfeledt szórakozásról szól és ha épp Siófokon tartózkodik, akkor ne hagyja ki a Fő téren megrendezésre kerülő partit.

Köszöntsük együtt a 2023-as esztendőt!

Bővebb infó: www.siofok.hu/hu/hir-reszletek/puncs-party-2022

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)