Nemzetközi musicalsztárok Sopronban: SingSingSing Masters Musical Show

Nemzetközi csapat – Világslágerek a Grease-től a Nyomorultakig. A SingSingSing Masters Musical Show július közepétől összesen nyolcszor tekinthető meg a Barlangszínházban. Egy teljesen megújult előadás, ebben az évben nemzetközi csapat és hazai sztárok, valamint a műfaj legnagyobb slágerei várják a közönséget. Igazi nemzetközi produkció várja a közönséget a Csóka Péter vezette Jackdaw zenekarral és 14 fős tánckarral.

A show-ban a fellép a londoni Joël Wood, a Párizsból érkező és tavaly az Aida főszerepét magyarul hatalmas sikerrel éneklő Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser, aki a könnyűzenében is otthonosan mozog. A hazai színeket a produkció állandó, népszerű és közönségkedvenc szereplői – Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila – képviselik.

A produkcióban részletek hangzanak el többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hide, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a Nyomorultak, a Broadway Shows, a Wedding Singer, a Frozen, a Notre dame, a La Mancha lovagja és az István, a király zenés darabokból.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)