Bizarre! The Show: Az Addams Family hangulatában és ismert slágerekkel

A RaM-ArT Színházban tavasszal megtekinthető az Addams Family világát idéző show Király Béla rendezésében. A Bizarre! The Show című produkcióban népszerű musicaldalok és ismert popslágerek szólnak majd, miközben a nézőket egy kísértetkastély varázslatos világába repítik. Az előadás egy álom és valóság határán egyensúlyozva kínál lélegzetelállító revüt olyan szólisták közreműködésével, mint Freddie, Füredi Nikolett, Sári Évi, Fejes Szandra vagy Dér Heni.

A különleges produkcióban az Addams Family sötét, feketehumorral átszőtt világa elevenedik meg, ami már ismerős lehet mindenki számára a filmek és sorozatok révén. Jenna, a narrátor segítségével a család kedvelt helye, a sírkert kel életre, ahol súlyos titkok tárulnak fel. Ármány, szerelem és gyilkossági kísérletek színesítik a cselekményt, melyet izgalmas zenei betétek tesznek teljessé.

A rendező-koreográfus, Király Béla a zenei anyagot úgy válogatta össze, hogy a dalokon keresztül minél több stílus képviseltesse magát. Ezáltal jól megfér egymás mellett Miley Cyrus, Amy Winehouse vagy Robbie Williams, de a Moulin Rouge és a Jégvarázs 2 egy-egy száma is helyet kapott a show-ban. Sőt, magyar színpadokon ritkán hallott musicalslágerek is felcsendülnek majd, mint például a Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő Wicked egyik betétdala.

A Bizarre! The Show szólistái népszerű színészek és énekesek, a Jenna szerepében látható Rigó Anna mellett színpadra lép Füredi Nikolett, Pap Viktória, Sári Évi, Dér Heni, Szabó P. Szilveszter, Horváth Dániel, Fejes Szandra, Fábián Nikolett, Becz Bernadett és Gábor Márkó.

A hangulatért és a nagyszabású show-ért a Bizarre! Ensemble és Show Dance Company 24 fős tánckara felel.

Jegyek: www.jegy.hu/program/bizarre-the-show-156269

Fotó: Oszkai Péter, Győri Ádám

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)