A legismertebb musicaldalok élőben Bradley Jaden előadásában Budapesten

Bradley Jaden, a West End színpadi sztárja, most először látogat el saját koncertkörútjával Budapestre, hogy feledhetetlen élményt nyújtson rajongóinak. Trieszt, New York és London után június 18-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon színpadi varázslatot teremt egy exkluzív koncerttel. Ezt megelőzően a méltán közkedvelt Sándor Péter kalauzol el az ismert musicalek világában.

Bradley Jaden színházi karrierjének egyik csúcspontja a Nyomorultakban nyújtott alakítása, ahol mindhárom főszerepet, Jean Valjeant, Javertet és Enjolrast is magáénak tudhatta. Emellett emlékezetes alakítása volt Fiyero szerepében a Wicked-ben, Lancelotként a Camelot-ban, valamint Raoulként az Operaház Fantomjának olaszországi előadásában. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott továbbá a Ghost és a Shrek musical főszerepeiben.

Bradley Jaden káprázatos tehetsége és lenyűgöző jelenléte egyaránt megigézi a közönséget. West End ikonjaként olyan karaktereket varázsol életre, melyek örökre a szívekbe és emlékezetbe ivódnak. Ő az a művész, aki minden előadásával új színeket és érzelmeket fest a színpadra, és aki nemcsak a színházi világban, hanem a közönség szívében is otthont talál.

A koncerten az előadóművész meglepetésvendége egyik legkedvesebb színházi partnere lesz a West End színpadairól!

Jegyek: https://margitszigetiszinhaz.jegy.hu/program/bradley-jaden-koncert-15988...

Bemutatja: 
Margitsziget Színház
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)