kaland

December a Mission Impossible hónapja – sokféle formátum a tökéletes házimoziélményért!

Tom Cruise lehetetlen(nek tűnő) küldetéssel néz szembe a Mission: Impossible filmekben, viszont az akciófilmek szerelmeseinek egyáltalán nem nehéz a többféle változat beszerzése! A népszerű sorozat legújabb része, a Mission: Impossible – Utóhatás kétféle fémdobozos változatban is érkezik, több mint egy órányi (!) adrenalindús extrát tartalmazó bónuszlemezzel. Sima tokban DVD-n (duplalemezes extra változatban is), Blu-rayen és 4K UHD-n is a boltok polcaira kerül a film.

Tovább

Jason Bourne elpusztíthatatlan és bekékült!

Már lassan 15 éve, hogy útjára indultak a Bourne filmek a mozivásznon. Az irodalmi alappal rendelkező sorozat immár az ötödik részénél tart, és hatalmas népszerűségnek örvend. Matt Damon visszatér ikonikus szerepéhez és ezúttal is Paul Greengrass (A Bourne-csapda, A Bourne-ultimátum) rendezésében verekszi át magát rejtélyek során. A nagysikerű sorozat legújabb részében Jason Bourne ismét eggyel közelebb kerül ahhoz, hogy megfejtse, ki is ő valójában. Mikor felcsendül Moby ikonikussá vált filmzenéje már tudjuk, hogy a szórakozás garantált lesz! Mindezek mellett most BD-n azaz „kék” lemezen is élvezhetjük hősünk kalandjait.

Tovább

Monte Cristo grófja

Az alkotók úgy jellemezték a Monte Cristo grófját, mint egy igazi mítoszt, amelyben több műfaj keveredik: kaland, thriller és egy szenvedélyes szerelmi történet, Niney személyében pedig olyan Monte Cristót kapunk, amilyennel eddig még nem találkoztunk. Pierre Nineyt eddig többek közt az Yves Saint Laurent címszerepében láthattuk, de főszereplő volt a Frantz és a Feketedoboz című filmekben is.

Bemutató: 
csü., 2024/10/17
Rendező: 
Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte
Szereplők: 
Pierre Niney, Anaïs Demoustier, Pierfrancesco Favino
Forgalmazó: 
ADS

Tovább

Verseny a győzelemért

A Verseny a győzelemért méltó követője a közelmúlt autóversenyes filmjeinek. A Hajsza a győzelemért és Ferrari után ezúttal a rali-világbajnokság fénykorába kaphat betekintést a néző.

Bemutató: 
csü., 2024/04/11
Rendező: 
Stefano Mordini
Szereplők: 
Daniel Brühl, Riccardo Scamarcio, Haley Bennett, Katie Clarkson-Hill
Forgalmazó: 
Vertigo Média

Tovább

Szellemírtók: A borzongás birodalma

A legendás film összes legendás szereplője (Bill Murray, Dan Aykroyd) visszatér, hogy az új generációval (Paul Rudd, Finn Wolfhard) együtt keverjék a humort a sci-fivel, a hátborzongatást a laza dumákkal.

Bemutató: 
csü., 2024/03/28
Rendező: 
Gil Kenan
Szereplők: 
Mckenna Grace, Carrie Coon, Paul Rudd, Bill Murray, Finn Wolfhard, Dan Aykroyd, Kumail Nanjiani.
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Madame Web

A Marvel univerzum legtitokzatosabb hősnőjének eredettörténetében a fantasztikus látvány mellett a fantasztikus főszereplőnő-csapat is behálózza a nézőt: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma Roberts és a többiek őrült kalandban mutatják meg,
mi mindenre képesek.

Bemutató: 
csü., 2024/02/15
Rendező: 
SJ Clarkson
Szereplők: 
Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O’Connor, Emma Roberts, Adam Scott
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

A kaszkadőr

A film új korszakot nyit az akciófilmek történetében, ami nem is csoda, hiszen a John Wick-filmekkel berobbant David Leitch exkaszkadőr a rendező.

Bemutató: 
csü., 2024/05/02
Rendező: 
David Leitch
Szereplők: 
Ryan Gosling, Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

Argylle: A szuperkém

Matthew Vaughn (a Kingsman-filmek, Ha-Ver) újabb eszelős agymenése az Argylle: A
szuperkém, ez a fékezhetetlenül szellemes, a valóságot kicsavaró, a világot körbecikázó
kémthriller.

Bemutató: 
csü., 2024/02/01
Rendező: 
Matthew Vaughn
Szereplők: 
Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Dua Lipa
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

Aquaman és az elveszett királyság

Minden idők legsikeresebb, legnagyobb bevételt hozó DC filmjének folytatásában visszatér az első rész teljes szereplőgárdája, élükön Jason Momoával és a rendező-producer James Wannel – nem csoda, hogy az óceánok királyához méltóan hatalmas, látványos és játékos film készült.

Bemutató: 
csü., 2023/12/21
Rendező: 
James Wan
Szereplők: 
Jason Momoa, Ben Affleck, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Nicole Kidman, Amber Heard.
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Wonka

A Paddington-filmek rendezője és a Harry Potter-filmek producere összefogott, hogy nagyszerű színészek (Timothée Chalamet, Hugh Grant, Rowan Atkinson és még sokan mások) segítségével keltse színes/ízes új életre minden idők egyik legcsavarosabb agyú írója, Roald Dahl talán legismertebb hősét! Varázslat és zene, őrült kavarodás és nagy érzelmek, fantasztikus humor és szívmelengető móka – ez árad Wonkából és a róla szóló filmből.

Bemutató: 
csü., 2023/12/14
Rendező: 
Paul King
Szereplők: 
Timothée Chalamet, Hugh Grant, Olivia Colman, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább