thriller

Will Smith a Gemini Man c. thrillerben saját maga ellen harcol Budapesten!

A világsztár tavaly hazánkban forgatta a Gemini Man-t – október 10-től látható a honi mozikban. A filmben Smith a 23 éves klónjával harcol és egy nem mindennapi összeesküvést fedez fel. Mivel a főváros mint Budapest szerepel az akciómoziban, a készítők itt is reklámozták a rajongók legnagyobb örömére. A nemzetközi eseményen részt vett az Oscar-díjas Ang Lee és Jerry Bruckheimer producer is. A beszélgetésen természetesen szóba került a színész Lánchidas mászása is.

Tovább

December a Mission Impossible hónapja – sokféle formátum a tökéletes házimoziélményért!

Tom Cruise lehetetlen(nek tűnő) küldetéssel néz szembe a Mission: Impossible filmekben, viszont az akciófilmek szerelmeseinek egyáltalán nem nehéz a többféle változat beszerzése! A népszerű sorozat legújabb része, a Mission: Impossible – Utóhatás kétféle fémdobozos változatban is érkezik, több mint egy órányi (!) adrenalindús extrát tartalmazó bónuszlemezzel. Sima tokban DVD-n (duplalemezes extra változatban is), Blu-rayen és 4K UHD-n is a boltok polcaira kerül a film.

Tovább

Jason Bourne elpusztíthatatlan és bekékült!

Már lassan 15 éve, hogy útjára indultak a Bourne filmek a mozivásznon. Az irodalmi alappal rendelkező sorozat immár az ötödik részénél tart, és hatalmas népszerűségnek örvend. Matt Damon visszatér ikonikus szerepéhez és ezúttal is Paul Greengrass (A Bourne-csapda, A Bourne-ultimátum) rendezésében verekszi át magát rejtélyek során. A nagysikerű sorozat legújabb részében Jason Bourne ismét eggyel közelebb kerül ahhoz, hogy megfejtse, ki is ő valójában. Mikor felcsendül Moby ikonikussá vált filmzenéje már tudjuk, hogy a szórakozás garantált lesz! Mindezek mellett most BD-n azaz „kék” lemezen is élvezhetjük hősünk kalandjait.

Tovább

Vészjelzés

Olyan ez, mint egy tündérmese. A csinos kis pincérnő (Naomie Ackie) véletlenül megismerkedik a híres és gazdag vállalkozóval (Channing Tatum), aki lazán meghívja a lányt a szigetére egy több napig tartó buliba: a szegény lányt és barátnőjét magánrepülőgép röpteti a luxusőrületbe. Azonban semmi sem az aminek látszik! A film a világsztár Lenny Kravitz lányának rendezői debütálása.

Bemutató: 
csü., 2024/08/22
Rendező: 
Zoë Kravitz
Szereplők: 
Adria Arjona, Geena Davis, Channing Tatum, Kyle MacLachlan, Haley Joel Osment
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Motorosok

Voltak már szelídek, voltak már kemények, voltak már vadak. Ezúttal simán: MOTOROSOK. Ezek a motorosok a 60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven az amerikai Középnyugaton, Marlon Brando A vad című filmjének hatására.

Bemutató: 
csü., 2024/06/20
Rendező: 
Jeff Nichols
Szereplők: 
Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Mike Faist, Karl Glusman
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

Kinyírni a világot

A film egy disztópikus lázálom, ami a süket, szikrázó fantáziával rendelkező Fiú (Bill Skarsgard) életét követi nyomon. Amikor a Fiú családtagjait meggyilkolják, egy titokzatos sámán veszi a szárnyai alá. Arra képzi ki, hogy gyermeki képzelőerejét elnyomja és a halál eszközévé váljon, hogy immár felnőttként bosszút állhasson a gyilkosokon.

Bemutató: 
csü., 2024/06/20
Rendező: 
Moritz Mohr
Szereplők: 
Famke Janssen, Jessica Rothe, Bill Skarsgård, Sharlto Copley, Michelle Dockery
Forgalmazó: 
Prorom

Tovább

A Majomember

Az Oscar-jelölt Dev Patel (Oroszlán, Gettómilliomos) ezzel a lenyűgöző akcióthrillerrel mutatkozik be rendezőként, amellett, hogy ő alakítja a címszereplőt, aki bosszút akar állni anyja meggyilkolásáért a város korrupt vezetőin, akik szisztematikusan sanyargatják a szegényeket és a kiszolgáltatottakat.

Bemutató: 
csü., 2024/04/04
Rendező: 
Dev Patel
Szereplők: 
Dev Patel, Sharlto Copley, Pitobash
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

Filip

A Leopold Tyrmand regénye alapján készült alkotás érdekes egyvelege a háborús politikai thrillereknek, az ifjúsági coming of age történeteknek és a bosszúfilmeknek.

Bemutató: 
csü., 2023/11/30
Rendező: 
Michal Kwieciński
Szereplők: 
Caroline Hartig, Eryk Kulm, Victor Meutelet, Sandra Drzymalska, Zoe Straub
Forgalmazó: 
Pannonia Entertainment

Tovább

Mesterjátszma

Tóth Barnabás régóta várt adaptációja olyan váratlan fordulatokkal teli pszichothriller, amilyet a nézők magyar rendezőtől eddig még nem láthattak.

Bemutató: 
csü., 2023/11/09
Rendező: 
Tóth Barnabás
Szereplők: 
Hermányi Mariann, Péterfy Bori, Székely B. Miklós, Dóra Béla, Hajduk Károly
Forgalmazó: 
Juno11

Tovább

Az alkotó

Gareth Edwards, a 2014-es Godzilla és a Zsivány Egyes rendezőjének nagyszabású, akciódús sci-fi thrillere igen aktuális témáról szól.

Bemutató: 
csü., 2023/09/28
Rendező: 
Gareth Edwards
Szereplők: 
John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Madeleine Yuna Voyles és Allison Janney
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Tovább