vígjáték

Álmaid hőse

Nicolas Cage egy zseniális, a kritikák szerint Oscar-érdemes alakítással gúnyolja ki a társadalmunk kulturális és társadalmi stigmáit, felejthetetlenül szórakoztató módon.

Bemutató: 
csü., 2024/01/18
Rendező: 
Kristoffer Borgli
Szereplők: 
Nicolas Cage, Julianne Nicholson, Michael Cera
Forgalmazó: 
Mozinet

Tovább

Ma este gyilkolunk

A fordulatos krimi-komédia forgatókönyvírója Köbli Norbert, a Blokád, az Örök tél, a Félvilág, és A berni követ írója. A Ma este gyilkolunk rendezője a többek között az Árulók és a Szabadság – Különjárat című filmeket, valamint több sikeres sorozatot jegyző Fazakas Péter, producere Lajos Tamás, aki sikerre vitte többek közt a Blokád, az Ida regénye és az Örök tél című filmeket.

Bemutató: 
csü., 2024/02/22
Rendező: 
Fazakas Péter
Szereplők: 
Kern András, Bodrogi Gyula, Jordán Tamás, Koltai Róbert, Pogány Judit, Bánsági Ildikó, Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla

Tovább

Imádlak utálni

Hollywood két legsikeresebb sztárja, az Euphoriában és a Fehér lótuszban ismertté vált, a jövőre biztosan nagyot arató Madame Webb főszereplőjeként még nagyobbra törő Sydney Sweeny és partnere, az új Top Gunból is kiragyogó fenegyerek, Glen Powell az év talán legjobban várt romkomjában szerepel. Az író-rendező-producer a Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal alkotója, a romantikus vígjátékok mestere, Will Gluck.

Bemutató: 
csü., 2024/01/18
Rendező: 
Will Gluck
Szereplők: 
ydney Sweeney, Glen Powell, Dermot Mulroney
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Ennél csak jobb jöhet

Az Életrevalók és az Eszeveszett esküvő alkotói, Éric Toledano és Olivier Nakache az idei karácsonyi szezonban egy hamisítatlan francia vígjátékkal térnek vissza!

Bemutató: 
csü., 2023/12/28
Rendező: 
Eric Toledano
Szereplők: 
Mathieu Amalric, Luàna Bajrami, Jonathan Cohen, Pio Marmaï, Noémie Merlant
Forgalmazó: 
Mozinet

Tovább

A győztes gól

Az Oscar®-díjas Taika Waititi (Jojo nyuszi, Thor: Ragnarök) rendezésében készült A GYŐZTES GÓL Amerikai Szamoa futballcsapatát követi nyomon, miután 31:0-ra brutális vereséget szenvednek egy 2001-es FIFA mérkőzésen. Mivel ismét közelednek a világbajnokság selejtező mérkőzései, felbérelik a szebb napokat látott, renegát edzőt, Thomas Rongent, aki reményeik szerint változtat a világ legrosszabb focicsapatának sorsán.

Bemutató: 
csü., 2023/12/21
Rendező: 
Taika Waititi
Szereplők: 
Will Arnett, Rhys Darby, Michael Fassbender, Kaimana, Oscar Kightley, Elisabeth Moss
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Wonka

A Paddington-filmek rendezője és a Harry Potter-filmek producere összefogott, hogy nagyszerű színészek (Timothée Chalamet, Hugh Grant, Rowan Atkinson és még sokan mások) segítségével keltse színes/ízes új életre minden idők egyik legcsavarosabb agyú írója, Roald Dahl talán legismertebb hősét! Varázslat és zene, őrült kavarodás és nagy érzelmek, fantasztikus humor és szívmelengető móka – ez árad Wonkából és a róla szóló filmből.

Bemutató: 
csü., 2023/12/14
Rendező: 
Paul King
Szereplők: 
Timothée Chalamet, Hugh Grant, Olivia Colman, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Vendég a francia kastélyban

A nemrég megözvegyült Andrew Blake elhagyja Londont, hogy visszatérjen arra a franciaországi birtokra, ahol egykor megismerte a feleségét. A boldogabb idők emlékeihez vezető út azonban egyáltalán nem a tervek szerint alakul... Blake kénytelen eljátszani a komornyik szerepét, hogy a Beauvillier-birtokon maradhasson. A ház különös úrnőjén, Madame Beauvillier-n kívül megismeri Odile-t, a határozott szakácsnőt, a park végében remeteként élő, makacs házmestert, Philippe-et és Manont, a fiatal takarítónőt. Blake hamarosan rájön, hogy új ismerősei éppoly elveszettek, mint ő maga. A férfi, aki aki már semmit sem várt az élettől, új esélyt kap arra, hogy mindent elölről kezdjen...

Bemutató: 
csü., 2023/11/16
Rendező: 
Gilles Legardinier
Szereplők: 
Fanny Ardant, Émilie Dequenne, John Malkovich, Christel Henon
Forgalmazó: 
Cirko Film

Aranyéveink

Barbara Kulcsar filmje okosan és bájosan beszél az idősebb generáció aggodalmairól, konfliktusairól és álmairól, éppen ezért akkor is nyugodtan meg nézheti az ember, ha a nyugdíjas évei még messze vannak.

Bemutató: 
csü., 2023/09/21
Rendező: 
Barbara Kulcsar
Szereplők: 
Esther Gemsch, Stefan Kurt, Ueli Jäggi, Gundi Ellert, Isabelle Barth, Martin Vischer, André Jung, Davide Gagliardi
Forgalmazó: 
Juno11

Tovább

Bazi nagy görög lagzi 3

Az író és rendező Nia Vardalos világsikere, a Bazi nagy görög lagzi visszatér a mozikba egy vadonatúj kalanddal. Csatlakozz a Portokalos családhoz, mert családegyesítésre Görögországba utaznak egy szívmelengető és fergeteges kirándulás keretében, amely csupa szerelem és fordulat. Opa!

Bemutató: 
csü., 2023/09/07
Rendező: 
Nia Vardalos
Szereplők: 
Nia Vardalos, John Corbett, Elena Campouris, Andrea Martin
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Kísértetkastély

A Disney közkedvelt parki attrakciója által ihletett Kísértetkastély főszereplői egy nő és kisfia, akik spirituális szakértők szedett-vedett csapatát bérelik fel, hogy segítsenek megszabadítani házukat a természetfeletti lakásfoglalóktól.

Bemutató: 
csü., 2023/07/27
Rendező: 
Justin Simien
Szereplők: 
amie Lee Curtis, Rosario Dawson, Danny DeVito, Tiffany Haddish, Jared Leto, Winona Ryder, Lakeith Stanfield, Owen Wilson
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Tovább