vígjáték

Hogyan tudnék élni nélküled?

A napjainkban játszódó cselekményszál középpontjában álló fiatal lányt, a zenei karrierjében és magánéletében megrekedt Lilit, Varga-Járó Sára alakítja. Legjobb barátnőjét a Junior Príma-díjas Markó-Valentyik Anna, a testvéreit Barta Veronika és Szántó Balázs, élete szerelmét pedig Medveczky Balázs formálja meg.

Bemutató: 
csü., 2024/12/12
Rendező: 
Orosz Dénes
Szereplők: 
Varga-Járó Sára, Törőcsik Franciska, Ember Márk, Markó-Valentyik Anna, Medveczky Balázs
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Szellemírtók: A borzongás birodalma

A legendás film összes legendás szereplője (Bill Murray, Dan Aykroyd) visszatér, hogy az új generációval (Paul Rudd, Finn Wolfhard) együtt keverjék a humort a sci-fivel, a hátborzongatást a laza dumákkal.

Bemutató: 
csü., 2024/03/28
Rendező: 
Gil Kenan
Szereplők: 
Mckenna Grace, Carrie Coon, Paul Rudd, Bill Murray, Finn Wolfhard, Dan Aykroyd, Kumail Nanjiani.
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Argylle: A szuperkém

Matthew Vaughn (a Kingsman-filmek, Ha-Ver) újabb eszelős agymenése az Argylle: A
szuperkém, ez a fékezhetetlenül szellemes, a valóságot kicsavaró, a világot körbecikázó
kémthriller.

Bemutató: 
csü., 2024/02/01
Rendező: 
Matthew Vaughn
Szereplők: 
Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Dua Lipa
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

Álmaid hőse

Nicolas Cage egy zseniális, a kritikák szerint Oscar-érdemes alakítással gúnyolja ki a társadalmunk kulturális és társadalmi stigmáit, felejthetetlenül szórakoztató módon.

Bemutató: 
csü., 2024/01/18
Rendező: 
Kristoffer Borgli
Szereplők: 
Nicolas Cage, Julianne Nicholson, Michael Cera
Forgalmazó: 
Mozinet

Tovább

Ma este gyilkolunk

A fordulatos krimi-komédia forgatókönyvírója Köbli Norbert, a Blokád, az Örök tél, a Félvilág, és A berni követ írója. A Ma este gyilkolunk rendezője a többek között az Árulók és a Szabadság – Különjárat című filmeket, valamint több sikeres sorozatot jegyző Fazakas Péter, producere Lajos Tamás, aki sikerre vitte többek közt a Blokád, az Ida regénye és az Örök tél című filmeket.

Bemutató: 
csü., 2024/10/31
Rendező: 
Fazakas Péter
Szereplők: 
Kern András, Bodrogi Gyula, Jordán Tamás, Koltai Róbert, Pogány Judit, Bánsági Ildikó, Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla

Tovább

Imádlak utálni

Hollywood két legsikeresebb sztárja, az Euphoriában és a Fehér lótuszban ismertté vált, a jövőre biztosan nagyot arató Madame Webb főszereplőjeként még nagyobbra törő Sydney Sweeny és partnere, az új Top Gunból is kiragyogó fenegyerek, Glen Powell az év talán legjobban várt romkomjában szerepel. Az író-rendező-producer a Könnyű nőcske és a Barátság extrákkal alkotója, a romantikus vígjátékok mestere, Will Gluck.

Bemutató: 
csü., 2024/01/18
Rendező: 
Will Gluck
Szereplők: 
ydney Sweeney, Glen Powell, Dermot Mulroney
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Ennél csak jobb jöhet

Az Életrevalók és az Eszeveszett esküvő alkotói, Éric Toledano és Olivier Nakache az idei karácsonyi szezonban egy hamisítatlan francia vígjátékkal térnek vissza!

Bemutató: 
csü., 2023/12/28
Rendező: 
Eric Toledano
Szereplők: 
Mathieu Amalric, Luàna Bajrami, Jonathan Cohen, Pio Marmaï, Noémie Merlant
Forgalmazó: 
Mozinet

Tovább

A győztes gól

Az Oscar®-díjas Taika Waititi (Jojo nyuszi, Thor: Ragnarök) rendezésében készült A GYŐZTES GÓL Amerikai Szamoa futballcsapatát követi nyomon, miután 31:0-ra brutális vereséget szenvednek egy 2001-es FIFA mérkőzésen. Mivel ismét közelednek a világbajnokság selejtező mérkőzései, felbérelik a szebb napokat látott, renegát edzőt, Thomas Rongent, aki reményeik szerint változtat a világ legrosszabb focicsapatának sorsán.

Bemutató: 
csü., 2023/12/21
Rendező: 
Taika Waititi
Szereplők: 
Will Arnett, Rhys Darby, Michael Fassbender, Kaimana, Oscar Kightley, Elisabeth Moss
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Wonka

A Paddington-filmek rendezője és a Harry Potter-filmek producere összefogott, hogy nagyszerű színészek (Timothée Chalamet, Hugh Grant, Rowan Atkinson és még sokan mások) segítségével keltse színes/ízes új életre minden idők egyik legcsavarosabb agyú írója, Roald Dahl talán legismertebb hősét! Varázslat és zene, őrült kavarodás és nagy érzelmek, fantasztikus humor és szívmelengető móka – ez árad Wonkából és a róla szóló filmből.

Bemutató: 
csü., 2023/12/14
Rendező: 
Paul King
Szereplők: 
Timothée Chalamet, Hugh Grant, Olivia Colman, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Vendég a francia kastélyban

A nemrég megözvegyült Andrew Blake elhagyja Londont, hogy visszatérjen arra a franciaországi birtokra, ahol egykor megismerte a feleségét. A boldogabb idők emlékeihez vezető út azonban egyáltalán nem a tervek szerint alakul... Blake kénytelen eljátszani a komornyik szerepét, hogy a Beauvillier-birtokon maradhasson. A ház különös úrnőjén, Madame Beauvillier-n kívül megismeri Odile-t, a határozott szakácsnőt, a park végében remeteként élő, makacs házmestert, Philippe-et és Manont, a fiatal takarítónőt. Blake hamarosan rájön, hogy új ismerősei éppoly elveszettek, mint ő maga. A férfi, aki aki már semmit sem várt az élettől, új esélyt kap arra, hogy mindent elölről kezdjen...

Bemutató: 
csü., 2023/11/16
Rendező: 
Gilles Legardinier
Szereplők: 
Fanny Ardant, Émilie Dequenne, John Malkovich, Christel Henon
Forgalmazó: 
Cirko Film