dráma

December a Mission Impossible hónapja – sokféle formátum a tökéletes házimoziélményért!

Tom Cruise lehetetlen(nek tűnő) küldetéssel néz szembe a Mission: Impossible filmekben, viszont az akciófilmek szerelmeseinek egyáltalán nem nehéz a többféle változat beszerzése! A népszerű sorozat legújabb része, a Mission: Impossible – Utóhatás kétféle fémdobozos változatban is érkezik, több mint egy órányi (!) adrenalindús extrát tartalmazó bónuszlemezzel. Sima tokban DVD-n (duplalemezes extra változatban is), Blu-rayen és 4K UHD-n is a boltok polcaira kerül a film.

Tovább

Amerikai botrány

A dráma középpontjában a szélhámos Irving Rosenfeld (Christian Bale) áll, aki szeretőjével és bűntársával, Sydney-vel (Amy Adams) karöltve segít egy FBI ügynöknek (Bradley Cooper) az ABSCAM fedőnevű összeesküvés kivitelezésében, amelynek eredményeként az Egyesült Államok szenátora és öt Kongresszusi tag is korrupciós ügybe keveredett.

Bemutató: 
csü., 2014/01/23
Rendező: 
David O. Russell
Szereplők: 
Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Jeremy Renner, Robert De Niro, Michael Peña
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Motorosok

Voltak már szelídek, voltak már kemények, voltak már vadak. Ezúttal simán: MOTOROSOK. Ezek a motorosok a 60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven az amerikai Középnyugaton, Marlon Brando A vad című filmjének hatására.

Bemutató: 
csü., 2024/06/20
Rendező: 
Jeff Nichols
Szereplők: 
Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Mike Faist, Karl Glusman
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

Monte Cristo grófja

Az alkotók úgy jellemezték a Monte Cristo grófját, mint egy igazi mítoszt, amelyben több műfaj keveredik: kaland, thriller és egy szenvedélyes szerelmi történet, Niney személyében pedig olyan Monte Cristót kapunk, amilyennel eddig még nem találkoztunk. Pierre Nineyt eddig többek közt az Yves Saint Laurent címszerepében láthattuk, de főszereplő volt a Frantz és a Feketedoboz című filmekben is.

Bemutató: 
csü., 2024/10/17
Rendező: 
Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte
Szereplők: 
Pierre Niney, Anaïs Demoustier, Pierfrancesco Favino
Forgalmazó: 
ADS

Tovább

Verseny a győzelemért

A Verseny a győzelemért méltó követője a közelmúlt autóversenyes filmjeinek. A Hajsza a győzelemért és Ferrari után ezúttal a rali-világbajnokság fénykorába kaphat betekintést a néző.

Bemutató: 
csü., 2024/04/11
Rendező: 
Stefano Mordini
Szereplők: 
Daniel Brühl, Riccardo Scamarcio, Haley Bennett, Katie Clarkson-Hill
Forgalmazó: 
Vertigo Média

Tovább

Milli Vanilli: Az évszázad botránya

A Milli Vanilli világszerte meghódította a tinédzsereket a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján. Csak az Egyesült Államokban több mint 6 millió példányban adták el a lemezüket, bemutatkozó albumuk hatszoros platinalemez lett. A duó eközben nem tudott énekelni, zenei producerük eleve tátogásra kérte fel a két férfit. Hogy globális jelenséggé váltak, arra vélhetően senki sem számított. Bukásuk ezért annál nagyobb volt, megrendítve a teljes zeneipart.

Bemutató: 
csü., 2024/05/02
Rendező: 
Simon Verhoeven
Szereplők: 
Tijan Njie, Elan Ben Ali, Matthias Schweighöfer, Bella Dayne, Graham Rogers, Natasha Loring
Forgalmazó: 
Vertigo Média

Tovább

Most vagy soha!

Romantikus kalandfilm a magyar történelem legfontosabb napjáról, március 15-éről, és hőséről, Petőfi Sándorról. Huszonnégy óra története, ami alatt a Márciusi Ifjak kifordították négy sarkából a világot. Hogy milyen lehetett ezt a forradalmi napot Petőfi és barátai szemszögéből átélni, egy mindennél fontosabb közös ügyért harcolva, a varázslatos korabeli Buda-Pesten? A moziban kiderül!

Bemutató: 
csü., 2024/03/14
Rendező: 
Lóth Balázs
Szereplők: 
Berettyán Nándor, Mosolygó Sára, Koltai-Nagy Balázs, Fehér Tibor, Horváth Lajos Ottó, Jászberényi Gábor, Lukács Sándor, Szerednyey Béla, Nagy Sándor
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Tovább

A róka

A róka a filmet rendező Adrian Goiginger dédapjának igaz története, aki motoros hírvivőként szolgált az osztrák hadseregben.

Bemutató: 
csü., 2024/03/07
Rendező: 
Adrian Goiginger
Szereplők: 
Adriane Gradziel, Karl Markovics, Simon Morzé, Alexander Beyer, Pit Bukowski
Forgalmazó: 
Juno11

Tovább

A Majomember

Az Oscar-jelölt Dev Patel (Oroszlán, Gettómilliomos) ezzel a lenyűgöző akcióthrillerrel mutatkozik be rendezőként, amellett, hogy ő alakítja a címszereplőt, aki bosszút akar állni anyja meggyilkolásáért a város korrupt vezetőin, akik szisztematikusan sanyargatják a szegényeket és a kiszolgáltatottakat.

Bemutató: 
csü., 2024/04/04
Rendező: 
Dev Patel
Szereplők: 
Dev Patel, Sharlto Copley, Pitobash
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

Back to Black

A mozi egy eleddig páratlan betekintést nyújt abba, hogyan vált Amy Winehouse egy csapásra híressé, és hogyan jelentette meg úttörő albumát, a Back to Blacket. A film Amy szemszögéből láttatja kendőzetlenül a nőt a jelenség mögött, és a kapcsolatot, ami minden idők egyik leglegendásabb lemezét inspirálta. A filmet Sam Taylor-Johnson rendezte Matt Greenhalgh forgatókönyvéből, akivel korábban már sikeresen dolgoztak együtt a John Lennon - A fiatal évek című filmen.

Bemutató: 
csü., 2024/04/11
Rendező: 
Sam Taylor-Johnson
Szereplők: 
Marisa Abela, Jack O' Connel, Eddie Marsan, Lesley Manville
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább