dráma

December a Mission Impossible hónapja – sokféle formátum a tökéletes házimoziélményért!

Tom Cruise lehetetlen(nek tűnő) küldetéssel néz szembe a Mission: Impossible filmekben, viszont az akciófilmek szerelmeseinek egyáltalán nem nehéz a többféle változat beszerzése! A népszerű sorozat legújabb része, a Mission: Impossible – Utóhatás kétféle fémdobozos változatban is érkezik, több mint egy órányi (!) adrenalindús extrát tartalmazó bónuszlemezzel. Sima tokban DVD-n (duplalemezes extra változatban is), Blu-rayen és 4K UHD-n is a boltok polcaira kerül a film.

Tovább

Amerikai botrány

A dráma középpontjában a szélhámos Irving Rosenfeld (Christian Bale) áll, aki szeretőjével és bűntársával, Sydney-vel (Amy Adams) karöltve segít egy FBI ügynöknek (Bradley Cooper) az ABSCAM fedőnevű összeesküvés kivitelezésében, amelynek eredményeként az Egyesült Államok szenátora és öt Kongresszusi tag is korrupciós ügybe keveredett.

Bemutató: 
csü., 2014/01/23
Rendező: 
David O. Russell
Szereplők: 
Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Jeremy Renner, Robert De Niro, Michael Peña
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

The Book of Clarence

Bemutató: 
csü., 2024/01/11
Rendező: 
Jeymes Samuel
Szereplők: 
Benedict Cumberbatch, James McAvoy, Omar Sy, Alfre Woodard, Caleb McLaughlin, David Oyelowo, Lakeith Stanfield
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Harold Fry valószínűtlen utazása

Rachel Joyce regénye nemzetközi bestseller lett, életigenlő történetét Man Booker-díjra jelölték, és a szerző a regényével elnyerte Nagy Britanniában az év új írója elismerést. A történetből rádiójáték is született, a filmfeldolgozást a BAFTA-díjas rendező, a Normális embereket is készítő Hettie Macdonald készítette.

Bemutató: 
csü., 2024/01/04
Rendező: 
Hettie Macdonald
Szereplők: 
Jim Broadbent, Penelope Wilton, Earl Cave, Linda Bassett, Daniel Frogson
Forgalmazó: 
Vertigo Média

Tovább

Ferrari

A film a 1991-ben megjelent "Enzo Ferrari" című életrajzon alapul, amelyet a motorsport újságíró, Brock Yates írt. A történet Enzo Ferrari személyes és szakmai küzdelmeit követi nyomon, aki az autógyártó Ferrari S.p.A. olasz alapítója volt, 1957 nyarán.

Bemutató: 
csü., 2023/12/28
Rendező: 
Michael Mann
Szereplők: 
Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell, Patrick Dempsey
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Tovább

A győztes gól

Az Oscar®-díjas Taika Waititi (Jojo nyuszi, Thor: Ragnarök) rendezésében készült A GYŐZTES GÓL Amerikai Szamoa futballcsapatát követi nyomon, miután 31:0-ra brutális vereséget szenvednek egy 2001-es FIFA mérkőzésen. Mivel ismét közelednek a világbajnokság selejtező mérkőzései, felbérelik a szebb napokat látott, renegát edzőt, Thomas Rongent, aki reményeik szerint változtat a világ legrosszabb focicsapatának sorsán.

Bemutató: 
csü., 2023/12/21
Rendező: 
Taika Waititi
Szereplők: 
Will Arnett, Rhys Darby, Michael Fassbender, Kaimana, Oscar Kightley, Elisabeth Moss
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Filip

A Leopold Tyrmand regénye alapján készült alkotás érdekes egyvelege a háborús politikai thrillereknek, az ifjúsági coming of age történeteknek és a bosszúfilmeknek.

Bemutató: 
csü., 2023/11/30
Rendező: 
Michal Kwieciński
Szereplők: 
Caroline Hartig, Eryk Kulm, Victor Meutelet, Sandra Drzymalska, Zoe Straub
Forgalmazó: 
Pannonia Entertainment

Tovább

Napóleon

Ridley Scott korunk egyik legnagyobb, legsikeresebb rendezője, aki a Gladiátorral és a Mennyei királysággal is megmutatta már, hogy a látványos történelmi filmek mestere, és számtalan legenda fűződik a nevéhez, többek között A szárnyas fejvadász, az Alien, A Sólyom végveszélyben, a Mentőexpedíció is.
Ezúttal Napóleon, az egész Európát leigázó hadvezér életéről és szerelmeiről készített filmet az Oscar-díjas Joaquin Phoenix főszereplésével.

Bemutató: 
csü., 2023/11/23
Rendező: 
Ridley Scott
Szereplők: 
Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles, Catherine Walker, Pauhl Rhys.
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Mesterjátszma

Tóth Barnabás régóta várt adaptációja olyan váratlan fordulatokkal teli pszichothriller, amilyet a nézők magyar rendezőtől eddig még nem láthattak.

Bemutató: 
csü., 2023/11/09
Rendező: 
Tóth Barnabás
Szereplők: 
Hermányi Mariann, Péterfy Bori, Székely B. Miklós, Dóra Béla, Hajduk Károly
Forgalmazó: 
Juno11

Tovább

Golda

A film azt hivatott elmesélni, hogy Golda Meir (Helen Mirren) izraeli miniszterelnöknek milyen személyes és politikai problémákkal kellett szembenéznie az 1973-as brutális és pusztító jom kippuri háború 19 napja alatt. A 75 éves korában rákbetegségben szenvedő asszony lehetetlenül nehéz döntéseket hozott, és vállára vette az országa védelmének felelősségét, de ez nem volt mentes a súlyos áldozatoktól.

Bemutató: 
csü., 2023/12/07
Rendező: 
Guy Nattiv
Szereplők: 
Helen Mirren, Liev Schreiber
Forgalmazó: 
ADS

Tovább