dráma

December a Mission Impossible hónapja – sokféle formátum a tökéletes házimoziélményért!

Tom Cruise lehetetlen(nek tűnő) küldetéssel néz szembe a Mission: Impossible filmekben, viszont az akciófilmek szerelmeseinek egyáltalán nem nehéz a többféle változat beszerzése! A népszerű sorozat legújabb része, a Mission: Impossible – Utóhatás kétféle fémdobozos változatban is érkezik, több mint egy órányi (!) adrenalindús extrát tartalmazó bónuszlemezzel. Sima tokban DVD-n (duplalemezes extra változatban is), Blu-rayen és 4K UHD-n is a boltok polcaira kerül a film.

Tovább

Amerikai botrány

A dráma középpontjában a szélhámos Irving Rosenfeld (Christian Bale) áll, aki szeretőjével és bűntársával, Sydney-vel (Amy Adams) karöltve segít egy FBI ügynöknek (Bradley Cooper) az ABSCAM fedőnevű összeesküvés kivitelezésében, amelynek eredményeként az Egyesült Államok szenátora és öt Kongresszusi tag is korrupciós ügybe keveredett.

Bemutató: 
csü., 2014/01/23
Rendező: 
David O. Russell
Szereplők: 
Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Jeremy Renner, Robert De Niro, Michael Peña
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Kopogás a kunyhóban

Paul Tremblay 2018-as, „The Cabin at the World End of the World” című regényén alapuló thriller egy családot követ, akik egy távoli faházban nyaralnak az erdőben, amikor három idegen túszul ejti őket, akik azt állítják, hogy meg kell előzniük az apokalipszist. Mivel Shyamalanról van szó, az egyetlen dolog, amire számíthatunk, az a váratlan...

Bemutató: 
csü., 2023/02/02
Rendező: 
M. Night Shyamalan
Szereplők: 
Nikki Amuka-Bird, Dave Bautista, Rupert Grint, Jonathan Groff, Ben Aldridge
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább

A Fabelman család

A rendező a legnagyobb kihívást jelentő anyaggal, a saját gyerekkorával foglalkozik. Steven Spielberg közel 50 éve határozza meg a mozi varázslatát szemet gyönyörködtető akciókon és szívmelengető, emberséges történeteken keresztül. A 75 éves filmes nem lassít. Mostani alkotásával saját életét mutatja be egy családi drámán keresztül.

Bemutató: 
csü., 2023/01/19
Rendező: 
Steven Spielberg
Szereplők: 
Michelle Williams, Paul Dano, Gabriel LaBelle, Seth Rogen,Judd Hirsch
Forgalmazó: 
Fórum Hungary

Tovább

Babylon

Damien Chazelle új filmje az 1920-as években játszódik Los Angelesben, Brad Pitt, Margot Robbie és Diego Calva főszereplésével. A túlméretezett ambíciók és elképesztő különcségek krónikája több karakter emelkedését és bukását követi nyomon a féktelen dekadencia és züllöttség korszakában a korai Hollywoodban.

Bemutató: 
csü., 2023/01/19
Rendező: 
Damien Chazelle
Szereplők: 
Jovan Adepo, Flea, Li Jun Li, Tobey Maguire, Max Minghella, Brad Pitt, Jonah Platt, Margot Robbie, Travis Sanchez, Jean Smart, Emma Stone, Katherine Waterston, Samara Weaving, Olivia Wilde
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Az ember, akit Ottónak hívnak

A vígjátékban Tom Hanks alakítja a morgós, de szerethető címszereplőt. Marc Foster filmje Fredrik Backman svéd író, Az ember, akit Ovének hívnak című regényét dolgotza majd fel, amiből 2015-ben készült már egy egészen jól sikerült svéd filmváltozat is.

Bemutató: 
csü., 2023/01/12
Rendező: 
Marc Forster
Szereplők: 
Manuel Garcia-Rulfo, Tom Hanks, Rachel Keller, Kailey Hyman, Racher Keller
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

I Wanna Dance with Somebody - A Whitney Houston-film

A zenés-életrajzi film (Whitney hangjával) Whitney Houston erőteljes és diadalmas ünnepe. A filmet Kasi Lemmons rendezte, az Oscar®-jelölt Anthony McCarten írta, a producer a legendás zenei vezető, Clive Davis, és a címszereplő a BAFTA-díjas Naomi Ackie.

Bemutató: 
csü., 2022/12/22
Rendező: 
Kasi Lemmons
Szereplők: 
Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders ,Tamara Tunie, Nafessa Williams
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább

Jövő nyár

Generációjának egyik kitűnő rendezője Kárpáti György Mór. Erdő című kisfilmje a Berlinalén szerepelt, a Provincia pedig Cannes-ban debütált. Az új alkotás témája és az elkészítés módja is bepillantást enged a fiatalok gondolkodásába.

Bemutató: 
csü., 2023/01/12
Rendező: 
Kárpáti György Mór
Szereplők: 
Brezovszky Dániel György, Bukovszky Orsolya, Liber Ágoston
Forgalmazó: 
Mozinet

Tovább

Larry

Bernáth Szilárd erőteljes bemutatkozó rendezése fiatalokat megszólító, társadalmilag érzékeny film Vilmányi Benett és Thuróczy Szabolcs döbbenetesen hiteles alakításával.

Bemutató: 
csü., 2022/12/01
Rendező: 
Bernáth Szilárd
Szereplők: 
Vilmányi Benett, Thuróczy Szabolcs, Szandtner Anna, Onofer László ’CsalaDo’
Forgalmazó: 
Mozinet

Tovább

Azt mondta

A 12 év rabszolgaság, Holdfény, Minari, Selma és A nagy dobás Oscar-díjas producereinek, valamint a Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza és az Amerikai botrány Oscar-jelölt producereinek filmje a New York Times She Said - A MeToo mozgalom keletkezésének és Harvey Weinstein leleplezésének története című bestsellere alapján készült.

Bemutató: 
csü., 2022/11/17
Rendező: 
Maria Schrader
Szereplők: 
Carey Mulligan, Zoe Kazan
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film

Tovább