Mozijegyed aranyat ér! Regisztrálj és nyerj érvényes jegyeddel!

Aranyrudat sajnos nem, de értékes ajándékokat (pl., könyveket, páros mozijegyeket, büfé-vouchereket, vagy fődíjként egy Škoda-személyautót nyerhetsz az augusztus 31-ig tartó játék ideje alatt. A mozis nyeremények szeptember 30-ig válthatók be. A lényeg, hogy érvényes mozijegyedet regisztráld. Idén nyáron is érdemes lesz a hűvös mozit választani, ahol most kedvenc filmed mellett még értékes ajándékokkal is boldogabb lehetsz.

MOZIZZ nyerő jegyekkel játék menete

A játékos a felületen a START gomb megnyomásával indíthatja el a Játékot, majd meg kell adnia mozijegyének egyedi kódját és el kell fogadnia a Játékszabályt és az Adatvédelmi szabályzatot. A játékot ezután a NYERJ gomb megnyomásával tudja elindítani. A képernyőn ez a szöveg fog megjelenni: Dörzsöld le ujjaddal vagy az egérrel a kijelölt felületet és amiből 3 egyformát látsz az a nyereményed. A Játékos a Játék felületén maximum 1 percig kaparhatja le a „nyereményét”, majd automatikusan megmutatja a rendszer a Játékosnak, hogy mit nyert. A Játékban minden érvényes kódfeltöltés nyer a készlet erejéig.

A játékban az alábbi mozikba szóló filmvetítésekre váltott jeggyel lehet részt venni: Cinema City Alba, Cinema City Allee, Cinema City Aréna, Cinema City Balaton, Cinema City Campona, Cinema City Debrecen, Cinema City Duna Pláza, Cinema City Győr, Cinema City Miskolc, Cinema City Nyíregyháza, Cinema City Pécs, Cinema City Savaria, Cinema City Sopron, Cinema City Szeged, Cinema City Szolnok, Cinema City Westend, Cinema City Zalaegerszeg. Amennyiben a Játék ideje alatt megnyit a Cinema City Mammut mozi, úgy az ott megvásárolt jegyek nem vesznek részt a Játékban.

A játékos az alábbi módok egyikén tud belépni a Játék felületére: – a www.nyerojegyek.hu oldalon, vagy – a mozik előterében kihelyezett standokon/kioskokon (tabletet tartalmazó pult), vagy – a „Mozizz nyerő jegyekkel!” Facebook-alkalmazáson keresztül facebook.com/cinemacitymagyarorszag, vagy – mobil alkalmazáson keresztül, a Cinema City „Mozizz nyerő jegyekkel!” alkalmazást használva (IOS APP STORE, vagy ANDROID PLAY ÁRUHÁZ). A játékosnak a mozijegyét 2019. szeptember 30-ig szükséges megőriznie. A Játékosnak a nyeremények átvételéhez az alábbiakat kell megtennie: – a Cinema City mozikban beváltható nyeremények esetén az e-mailben megkapott voucher kód, valamint a nyertes mozijegy bemutatása, illetve átadása szükséges.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)