Rajzpályázatot hirdet a VeszprémFest

A rajzpályázatban Veszprém két ikonikus épületét rajzolhatják meg, festhetik ki kedvükre a pályázók: a pályázat célja a Tűztorony és a Városháza homlokzatának egyedi „díszítése”. A pályamunkák készülhetnek bármilyen hagyományos rajztechnikával, vagy akár digitálisan is. A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el. A zsűri elnöke Hegyeshalmi László festőművész, a Művészetek Háza igazgatója. A pályázatok beadási határideje 2019. április 29.

A nyertes pályaműveket (épületenként legfeljebb 10-10 alkotást) a VeszprémFest ideje alatt, a Rozé, Rizling és Jazz Napok estéin, július 5. és július 14. között vetítik ki az épületek falaira, így ott egész este megcsodálhatók lesznek az alkotások. Emellett a nyertesek között helyi adományozók által felajánlott értékes ajándékokat is kiosztanak.

A részletes pályázati kiírás és a homlokzatok vetítési felületeinek sematikus rajzai letölthetők a https://veszpremfest.hu/rajzpalyazat weboldalról, illetve átvehetők papír alapon az Óváros téri Tourinform irodában.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)