Travelling Galaxy - izgalmas újdonságok a Star Wars univerzumáról

A Travelling Galaxy kiállítás Budapest központjában kínál lenyűgöző bepillantást a Star Wars univerzumába, életnagyságú kiállítási darabokkal és interaktív élményekkel. A kiállítás a híres karaktereket, űrhajókat és díszleteket modern technológiákkal ötvözi, lehetővé téve, hogy a résztvevők közvetlenül részt vegyenek a galaktikus kalandokban. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat!

Stohl András narrációja kísér minket a kiállításon
Képzeljük el, ahogy a Star Wars univerzumának egyik legikonikusabb karaktere, Luke Skywalker, maga Stohl András hangján szólít meg minket! Ez pontosan így történik. A kiállítás során egyedülállóan személyes narratíva kísér, ami azonnal a galaxis közepébe repít.

Lehetünk rohamosztagos és Jedi szerepben is
A kiállításon lehetőségünk adódik a Birodalom oldalára állni egy rohamosztagos sisakban, vagy csatlakozni a Jedi Rendhez egy fénykard és köpeny segítségével. Tehát itt a feladatunk nem csak a nézelődés, mint a klasszikus kiállításokon, hanem bele élhetjük magunkat az eseményekbe és részese is lehetünk a történetnek!

Megnézhetünk életnagyságú, mozgásra és hologramok lejátszására képes R-szériás droidokat, melyeket Magyarországon készítettek. A kiállításra belépve tényleg azt érezhetjük, hogy a Csillagok Háborújába csöppentünk.

Limitált kiadású sisakok
A kiállítás kirakatában szereplő sisakok között van a bizonyos ezüst rohamosztagos sisak is, amelyet az EFX készített az első Star Wars film 40. évfordulójára 2007-ben és amely félmillió dollár értékkel bír.

Megnézhető Ralph McQuarrie eredeti látványtervének másolata, hitelesített aláírással. További érdekessége, hogy mindegyik aláírt kép tartalmaz egy-egy eredeti képkockát a 70mm-es kópiáról.

A tárlat egyik legkiemelkedőbb darabja egy felbecsülhetetlen értékű festmény, amely a "Jedi visszatér" film tizedik évfordulójának tiszteletére készült, Boros Zoltán és Szikszai Gábor, a neves magyar festőművészek által, George Lucas megbízásából.

A Travelling Galaxy kiállítás egy olyan különleges esemény, ami mélyebb betekintést nyújt a Star Wars világába, mint valaha. Ne hagyjuk ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részese lehessünk a galaxis legnagyobb kalandjainak!

Bővebb infó: https://travellinggalaxy.hu/uzlet/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)