cirkusz

Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás a Fővárosi Nagycirkuszban öt hónapon át!

Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás során a közönség találkozik többek között zsonglőrökkel, kardilluzionistákkal, légtornászokkal, hihetetlen precizitású erőemelő- és fergeteges gyorsöltöző-művészekkel, de az olyan cirkuszi zsánerek világszintű produkciói is láthatók majd a porondon, mint az aerial rope, a kínai rúd, a gumiasztal, a handstand, vagy a levegő magasába emelkedő trapéz. Az előadást szeptember 9-ig tekinthetjük meg!

Tovább

Plüsstigrissel az állatvédelemért

A megújuló cirkuszművészetnek része az állatokra való fokozott odafigyelés is.
Ennek jegyében szilveszterkor plüsstigriseket sorsoltak a tombolán a Fővárosi Nagycirkuszban cirkuszoló közönség között a Fővárosi Nagycirkusz dolgozói.
A cirkusz családi szórakozás színtere, de nem csak gyerekeknek szól. Ezt hangsúlyozandó először tartott szilveszteri előadást a cirkusz, ahová elsősorban párokat, felnőtteket vártak.

Tovább

Cirque du Soleil "Immortal" show Budapesten

A február 5-i és 6-i különleges show-ban a Cirque du Soleil akrobatikus és színházi világát olvasztották egybe Michael Jackson dalaival, gondolataival és vízióival, amelyek így új életre keltek. A több mint 2 órás előadás végigkíséri a nézőket a Pop Királyának életén. Michael ikonikus fellépőruhái, mozdulatai és koreográfiái is a show része, amely főként olyan legendás dalokban jelentkezik látványosan, mint a Smooth Criminal, a Thriller vagy a Billie Jean.

Tovább