Különleges illúzióshow az Arénában!

A Champions of Illusion egy vadonatúj nemzetközi szuperprodukció, melynek fellépői bűvész világbajnokok. Mindannyian bejárták már a világot, Las Vegas, Párizs, Sydney, Dubai és New York után most először Budapesten is látható lesz elképesztő előadásuk. A világ legjobbjai Japánból, Hollandiából, Dél-Koreából, Spanyolországból, Magyarországról egy igazán látványos show keretében, 2018. november 3-án és 4-én a Papp László Budapest Sportarénában, szó szerint elvarázsolják a honi közönséget is.

Ennyi bűvész bajnokot egyszerre még nem láthattak a színpadon. A világ legjobbjai - Japánból, Hollandiából, Dél-Koreából, Spanyolországból, Magyarországról emberfeletti mutatványaikkal tágítják a varázslatról alkotott képünket. A nézőknek olyan élményben lesz részük, amiben eddig még soha. Látványos trükkök, szemkápráztató varázslatok, lebegő tárgyak, szemfényvesztő szabadulások és átváltozások, gondolatolvasás, kettévágott emberek és megannyi illúzió, melyek során elmosódik a határvonal álom és valóság között.

Az Illúzió bajnokai minden idők legnagyobb varázslatát hozzák el Budapestre 2018 őszén, ahol a lehetetlenről is kiderül, hogy lehetséges. Ezt a show-t mindenkinek látnia kell!

Jegyvásárlás:
https://champions-of-illusion.broadway.hu/2018-11-03-20-00
https://champions-of-illusion.broadway.hu/2018-11-04-20-00

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)