Kautzky Armand lett az UP Újpesti Rendezvénytér hangja

A frissen megnyílt UP Újpesti Rendezvénytér nem akármilyen hivatalos hanggal büszkélkedhet: Kautzky Armand, a Jászai Mari-díjas művész állt az új komplexum mellé. Hazánkban még nem elterjedt, hogy egy ismert hanggal személyesítsenek meg egy épületet. A rendezvénytér üzemeltetői azonban ezzel is a még bensőségesebb kapcsolatra törekednek a látogatókkal, ahogyan a programstruktúrában is ezt az irányt követik, színes és minőségi műsorkínálatukkal.

A nagy népszerűségnek örvendő színművész örömmel vállalt részt a város egyik legújabb kulturális terének munkájában. – „Az, hogy napjainkban egy ÚJ kulturális intézmény létrejöhet, nekem nagyon nagy boldogság. Örülök neki, hogy egy ilyen fantáziadús, sokszínű, rengeteg lehetőséget magában rejtő programmal együttműködhetek, hiszen magam is a kultúra érdekében dolgozom minden nap” – mondta.

A főváros egyik legmodernebb rendezvénytereként számon tartott épület fő különlegessége, hogy egy házban, egymás mellett kap helyet egy gasztropiac és egy komplex kulturális intézmény. Kautzky Armandtól egyébként a piaci atmoszféra sem áll távol: „Hiszek az őstermelői világban, a személyes kapcsolatok erejében. Egy vásárlás során is fontos a kommunikáció, akárcsak a kultúra vagy a színház esetében” – mondta.

Bizony, az árusok és a vásárlók közül sokan felkapják a fejüket, amikor megszólal a hangosbemondó, és James Bond legendás hangja invitálja őket a Rendezvénytér újdonsült színháztermébe. Milyen érzés, ha az ember hangját mindenhol felismerik? Erről is mesélt nekünk a színművész.
Annak idején nagy sokk volt a számomra, hogy naponta szembesültem a saját hangommal. Mostanra hozzászoktam, hiszen 30 éve dolgozom színművészként és szinkronszínészként, emellett rádiózom is. Nagyon örülök neki, hogy sokan kedvelik a hangom, van, aki azt mondta, legszívesebben reggeltől estig ezt hallgatná, más pedig erre szeret elaludni. Ez a hatalmas szeretet, amit kapok az emberektől, sokat jelent nekem – árulta el a legendás színész.

Hozzátette, nem tudna választani a színház és a szinkronmunkák között. Szerencsés helyzetben van, hiszen erre nincs is szüksége: teljes egyensúlyban van a kettő az életében.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)