Hogyan védjük szemünket vezetés közben?

Téged is irritál a többi autós erős reflektora? Esti, éjszakai vezetésnél elképesztően ki tudják fárasztani a szemet a zavaró fényhatások. Ilyenkor akár másodpercekig is romolhat a látás, növelve ezzel egy esetleges baleset kockázatát. A másik komoly veszélyforrás a szembesütő nap: a napfény ilyenkor télen még zavaróbb tud lenni, hiszen szinte szemből süt be, sokkal jobban vakít. Ne kockáztass egy súlyos karambolt, tragédiát, óvd meg szemed egész úton.

A kifejezetten autóvezetők számára kifejlesztett látássegítő csomaggal kiszűrheted a vakító, kellemetlen fényhatásokat.

Éjjel-nappal használható látássegítő csomag - láss tökéletesen, vezess biztonsággal!

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő szettel megvédheted szemed a káros fényektől. Többé nem zavarnak a szembejövők lámpái, nem fogja kisütni szemed a nap. Nincs több hunyorgás, kiválóan láthatsz mindent nappal és éjszaka is. A csomagban 2 db szemüveget találsz: az Ultra Vision nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez ajánlott. Mindkét szemüveg divatos kialakítású, könnyű, kényelmesen viselhető. Külön előnyük, hogy dioptriás szemüveg felett is hordhatók! Hölgyek és urak számára egyaránt alkalmasak. Tedd fel őket indulás előtt és élvezd a kristálytiszta látásélményt egész úton!

Night Vision PRO éjszakai szemüveg - nincs több vakító reflektor!

A Night Vision PRO sárgás színű lencséjét az esti fényhatások ellen tervezték. Ha neked is fárasztják szemed a szembejövők fényszórói, ezzel az éjszakai szemüveggel gondoskodhatsz a tiszta látásról. Szürkületnél, ködben, éjszaka is ajánlott viselni. Segít hamarabb észlelni a dolgokat, ráadásul a szemedet sem fogod fáradtnak érezni még hosszabb vezetés után sem.

Ultra Vision nappali szemüveg - remek látás erős napfényben is!

Az Ultra Vision minden irányból védi szemed az erős napsugaraktól. Különleges, sötétített lencséivel az oldalirányból jövő fényeket is kiszűri. Remekül alkalmas a szemből érkező reggeli, illetve a naplemente előtti sugarak mérséklésére is. Amint felveszed, rögtön érezni fogod a különbséget: tisztább, kontrasztosabb kép tárul eléd. Így hamarabb észreveszed a körülötted levő történéseket, gyorsabban tudsz reagálni váratlan helyzetekre.

Rendeld meg most!

Értékelés: Nincs Átlag: 4 (1 szavazat)