vendéglátás

Első osztályú éttermek, lángososbódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitka

Magyar cím: 
Eszem-iszom, Hungary
Írta: 
Kordos Szabolcs

Az Eszem-iszom, Hungary a szerző nagy sikerű Hungary-sorozatának 4. darabja. A szórakoztató riportkötet a pult mögé vezeti az olvasót, a konyhai lengőajtón túlra, valamint megmutatja azt is, hogyan viselkednek a hazai és nemzetközi sztárok a vendég szerepében, illetve mit teszünk mi, egyszerű földi halandók, amikor egy üveg bor társaságában kieresztjük a gőzt.

Tovább

Megnyitott a Kemenes Cukrászda és Bisztró a Vámház körúton

Kemenes Cukrászda és Bisztró nyílt Budapesten, a Vámház körút 9. alatt. Az immár harmadik egységét nyitó Kemenes családi vállalkozás alig egy évtized leforgása alatt vívott ki magának hírnevet a cukrásziparban. A Lipóti Pékségnek is beszállító vállalkozás 2015-ben nyitotta legelső önálló cukrászdáját. Elhivatottságuk és odaadó figyelmük a garancia arra, hogy az új, Vámház körúti üzlethelység hamarosan nem csak Klapka György egykori ékszerbirodalmáról, hanem saját jogán is híres lesz.

Tovább

Különleges gyorsétterem a Budapest Sportarénában

Megnyílt a Séf Asztala a Papp László Budapest SportArénában! A közel 70 ülőhellyel rendelkező gyorsétteremben minőségi kézműves kolbászok mellé magas erjesztésű magyar sört, valamint különleges belga söröket is kínálnak. A különleges hely az Aréna főbejárati szintjének jobb oldalán, a folyosó végén a 120-as szektorral szemben található meg; esemény napokon kapunyitástól a rendezvény végéig tart nyitva.

Tovább