A Vasúttörténeti Parkban ad szólókoncertet Nick Carter

A Backstreet Boys legendás énekese, Nick Carter, nemrégiben megerősítette, hogy világkörüli turnéja során Románia és Ausztria érintésével Budapestre is ellátogat. Az augusztus 1-jei koncert helyszíne a Vasúttörténeti Park, ahol a közönség a híres fiúbanda legnagyobb slágereit és Carter szólódalait hallhatja majd, a warm upról pedig DJ Dominique és Krisz Rudi gondoskodik majd.

A Backstreet Boys a '90-es évek elején robbant be a zenei életbe, és több mint 130 millió eladott lemezzel, valamint rekordokat döntő turnéikkal a világ egyik legsikeresebb fiúbandájává váltak. 1999-ben egy 60 millió dolláros lemezszerződést írtak alá, és számos rangos díjat nyertek, köztük öt Grammy-jelölést, Billboard Awards-ot, MTV Video Music Awards-ot, American Music Awards-ot, RIAA Awards-ot, People's Choice Awards-ot, valamint egy csillagot a Hollywood Walk of Fame-en.

Nick Carter mindössze 12 éves volt, amikor csatlakozott a Backstreet Boys-hoz, így ő lett a banda legfiatalabb tagja. A csoport számtalan telt házas koncertet adott világszerte. Carter szólókarrierje is figyelemre méltó: 2002-ben jelentette meg első szólóalbumát, a "Now or Never"-t, amely azonnal a Billboard 200 listára került, és aranylemez lett az Egyesült Államokban, Japánban és Kanadában. Azóta két további szólóalbumot adott ki, az "I'm Taking Off"-t 2012-ben és az "All American"-t 2016-ban. 2023-as kislemeze, a "Hurts to Love You", számos slágerlistára felkerült, és az USA-ban és Kanadában is sikert aratott.

2023-ban Carter ismét a Backstreet Boys-szal turnézott, de hét év után újra szólóban is útra kelt. „Who I Am” nevű turnéja októberben indult az Egyesült Államokban, amit három új kislemez követett: a "Superman", a "Made For Us" és a "Never Break My Heart (Not Again)". A turné 2024-ben folytatódik, és Ázsia, Kanada, az USA, valamint Európa számos országában lép fel, így Magyarországon is. Budapesten augusztus 1-jén lesz látható a Vasúttörténeti Parkban.

Jegyek: https://cooltix.hu/event/6679982c52b34847f66d54da

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)