Irány Siófok: felejthetetlen vízi és parti élmények, pezsgő vízparti hangulat!

A pezsgő kulturális életet olyan programok színesítik, mint a Nyáresti Koncertek szombatonként, melyek elvisznek a könnyűzene világába, a nagy sikerű Zene a Zöldben sorozat vasárnapi előadásait csodálatos környezetben, a Jókai Parkban élvezheti a közönség. Vakációs Gyermekkoncertek várják a kicsiket és a nagyobbakat, a szerdai napnyugtákat a Nyáresti Operett estek előadásai fűszerezik meg.

A Kálmán Imre Szabadtéri Színpad különleges műsor kavalkáddal készül a nyárra! A repertoárban olyan előadások szerepelnek, mint A Pál utcai fiúk, a Szép nyári nap musical, valamint a Macskafogó örök darab.

Siófok 17 km hosszú partszakaszán színvonalas strandok várják a víz és a vízisportok szerelmeseit, a családokat a balatoni élmények mellett jobbnál jobb játszóterek, sportparkok és gyermekprogramok is várják. Ha az aktív kikapcsolódást szeretjük, akkor több kerékpártúrából is választhatunk a környéken vagy tehetünk egy bakancsos családi túrát a Töreki tanösvény mentén.

A Siófoki Nagystrandon található PLÁZS lendületes és egyedi élményt kínál a víz, a napfény és a különböző zenei programok szerelmeseinek.

Idén is forog az Óriáskerék a siófoki nagystrandon, csodás panorámát és kulturális élményt ígér a Víztorony, felfedezésre vár a , a Fordított Ház, várnak az állatos kalandok a Bella állatparkban és kihagyhatatlan élményt ígér egy balatoni hajókirándulás is.

Siófok, itt kezdődik a Balaton!

További részletek a www.siofok.hu oldalon és a Siófok Guide és a Kálmán Imre Kulturális Központ Facebook oldalán találhatók.

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)