Gigaszülinapi bulit tart a 30 éves IHM a Groupama Arénában!

A népszerű paródiazenekar tagjai egy gigantikus, több tízezer fős bulival ünneplik együttesük 30. születésnapját, méghozzá első hazai bandaként a Groupama
Arénában! A 2022 június 11-ére tervezett koncerten számos meglepetés- és sztárvendég áll majd színpadra, az elkövetkező bő kilenc hónapban pedig új videóklipekkel, rögtönzött fellépésekkel, közönségtalálkozókkal, és megannyi érdekes tartalommal jelentkeznek a srácok.

Három évtized; megannyi legendás buli, koncert, emlékezetes pillanat. Idén év végén lesz harminc éve, hogy 1990 szilveszterén egy házibuliban az Irigy Hónaljmirigy poénból megalakult. A kilencvenes évek közepére a nyolc tagból álló formáció Magyarország egyik legnépszerűbb és talán a legtöbb koncertet adó
együttese lett. A több évtizede hűséges fanok mellett már a harmadik rajongói generáció tombol a hazai és külföldi slágerek paródiáival nevettető vagy éppen sokkoló „fura fazonok" zenéjére.

„Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy a harmadik ikszet méltóképp, minél nagyobb közönség előtt kellene megünnepeljük. Jövő nyárra, 2021. június 5-ére tervezzük a koncertet a Groupama Arénába. Az ötletet egy ottani focimeccsen vetettük fel az arénát üzemeltető SPORTFIVE illetékeseinek. Hirtelen mi is meglepődtünk, hogy rögtön „megvették", így szinte azonnal neki is ugrottunk a feladatoknak. Ez amúgy egy hosszas folyamat, ezért már hónapok óta folyik velük karöltve a szervezés. Szerencsére gördülékenyen fut ez a remek együttműködés" - mesélte Sipos Peti, a banda egyik oszlopos tagja.

Jegyek és további információ:
https://tickets.funcode.hu/events/30040

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)