Egy túl szexi koncert? – Zoltán Erika legnagyobb slágereivel!

A kétszeres eMeRTon-díjas énekesnő október 18-án (este 8 órától) különleges koncertet ad a SYMA csarnokban, Szerelemre születtem címmel. Igazi retro-hangulat várható Túl szexi lány, Mr. Hóember, Casanova és többek között a Remete lány slágerekkel! Ha rajongó vagy azért, ha nem, akkor meg pont ezért ott a helyed!

Erika a koncert címadó dalával 1986-ban robbant be a köztudatba, s amellett, hogy a „túl szexi lány” egy ország kedvence lett, a lemezből több mint 1.500.000 példányt adott el. Ám a különleges hangú, énekes-táncos ikon, aki tízszer (!) lett az Év énekesnője, a következő években sem pihent, olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Remete lány, a Casanova, a Túl szexi lány, a Mr. Hóember és még sok más olyan dal, amelyek ma sem hiányozhatnak egy-egy retro-fesztiválról vagy házibuliból.
A hang, a lenyűgöző látvány és a felejthetetlen élmény adott lesz, természetesen lesznek meglepetések is! Tény, hogy egy nem mindennapi show-ra számíthatunk.

Érdekességek:
Erika játszott Barátok közt szappanoperában. Feltűnt a Szeszélyes évszakok kabaréjeleneteiben is. Számos – ma már nem létező – táncos -és popformációt fedezett fel.

Jegyvásárlás https://koncertpromo.jegy.hu/program/zoltan-erika-szerelemre-szulettem-9...

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)