szuperhős

A különleges DC képregény lexikon

Magyar cím: 
DC Szereplők Nagykönyve
Írta: 
Melanie Scott

Vajon Superman a legnagyobb hős? Honnan származik Wonder Woman? Kik Batman szövetségesei? Kik öltötték már fel a Zöld Íjász-jelmezt? Kik tartoznak az Igazság Ligájába? Ezekre és még rengeteg másik kérdésre megkapjuk a választ ebből a DC Comics-szakértők által írt, 216 oldalas képes kiadványból, amelyben több mint 200 lenyűgöző karakterrel és szuperhőscsapattal találkozhatunk, többek közt Batmannel, Harley Quinnel, Rébusszal a Shazam-családdal és az Igazság Ligájával.

Tovább

Stan Lee "képregényes" memoárja

Magyar cím: 
Fantasztikus életem
Írta: 
Stan Lee, Peter David

A nagyszerűen illusztrált képregény-memoárban Stan Lee – a képregény-műfaj legendás alakja, a Pókember, az X-Men, a Bosszúállók, a Hihetetlen Hulk, és számos, egyéb Marvel-szuperhős megálmodója és társalkotója – a modern képregény létrejöttének történetét meséli el. Miközben saját életéről is olvashatunk. Egy különleges utazásra invitál minket Stan, a jelenből a múltba..miközben sztorizgat a legnagyobb örömünkre. Képregény-rajongóknak és gyűjtőknek kötelező kiadvány!

Tovább

Minden ami Marvel - szuperhősök és történetük könyvben!

A Marvel könyvsorozat nyitásaként egy nagylexikon - Marvel szereplők Nagykönyve - került a könyvesboltokba, amely sok-sok háttér-információval és érdekességgel látja el az univerzum tapasztalt és a kezdő rajongóit egyaránt. Mindezek mellett a jövőben több Marvel-könyv is jön Magyarországra. Pap Zoltánnal, a Kolibri Kiadó igazgatójával beszélgettünk és elemeztük a Marvel-könyves univerzumát.

Tovább