díjátadó

Ember Márk kapta a Babicsek Bernát díjat

Frech' Zoltán színművész volt a konferanszé, aki vezényelte az eseményeket. Egy emlékfilm vetítéssel kezdődött a műsor, amelyben Babicsek Bernát Turay Ida színházbeli szerepeiből, legszebb pillanataiból láthattak a nézők megható jeleneteket. Ezek után felidézték a tavalyi díjátadót, ahol az első Babicsek Bernát díjat Borbély Richárd színész kapta meg, idén pedig Ember Márk vehette át, ami egy gyönyörű üvegplasztika és fél millió forint volt.

Tovább

Különleges Fergeteges látogatás és Babicsek Bernát díjátadó a Turay Ida Színházban

A Turay Ida Színház február 3-án egy különleges utazásra hív, ahol három különböző generáció, három erős nő és egy fergeteges komédia találkozik. Varsányi Anna vígjátéka két felvonásban olyan történetet mesél el, ahol a nevetés garantált, és az élettel való szembenállásból születik humor, a két felvonásos vidámság után kerül sor a Babicsek Bernát díjátadóra is.

Bemutatja: 
Turay Ida Színház

Tovább

Streaming esemény lesz az idei Európai Filmdíj-átadó

Élőben kerül megrendezésre 2021. december 11-én Berlinben a 34. Európai Filmdíj-átadó, amely követhető lesz online stream keretében. Az akadémiai tagok, partnerek és vendégek szokásos közönsége azonban idén sem vehet részt az eseményen, miként a nemzetközi sajtó képviselői sem. Kizárólag a jelöltek és a nyertesek tartózkodhatnak személyesen a helyszínen.

Tovább