Különleges Fergeteges látogatás és Babicsek Bernát díjátadó a Turay Ida Színházban

A Turay Ida Színház február 3-án egy különleges utazásra hív, ahol három különböző generáció, három erős nő és egy fergeteges komédia találkozik. Varsányi Anna vígjátéka két felvonásban olyan történetet mesél el, ahol a nevetés garantált, és az élettel való szembenállásból születik humor, a két felvonásos vidámság után kerül sor a Babicsek Bernát díjátadóra is.

Teri, az ötvenéves ügyvédnő, aki a szerelembe botlik egy jó fizikai adottságokkal megáldott szeretővel, Emma, a lánya, aki egy titokzatos kis jövevény érkezésével szembesül, és a vidéki Mama, aki váratlanul bekopog a pesti lakásba "hazaival". A különféle vágyak, elképzelések és humoros helyzetek garantálják a nevetést, és a közönség számára egy felejthetetlen élményt nyújtanak.

Babicsek Bernát Díjátadó

Az idő múlik, de a művészet és az emlékezés örök. 2024-ben második alkalommal kerül átadásra a Babicsek Bernát Díj, amelyet a kuratórium azoknak az tehetséges fiatal művészeknek ítél oda, akiket Önök jelöltek. Ebben az évben rendhagyó módon lehetnek részesei a programnak, hiszen február 3-án 15:00-kor a "Fergeteges látogatás" című előadásra kerül sor, amelyben Bernát volt Pásztor Erzsi Kossuth-díjas művésznő partnere és hajolt meg utoljára a közönség előtt. Ezen az előadáson Pásztor Erzsi lép színpadra, és az előadás után ünnepélyes keretek között átadásra kerül a 2024-es Babicsek Bernát Díj.

Rohanó világunkban fontos megállni, emlékezni, és felismerni a tehetségeket. Azok, akik jegyet váltanak az előadásra, nemcsak egy szórakoztató estén vesznek részt, hanem hozzájárulnak a díj fennmaradásához, Bernát emlékének őrzéséhez, és segítik a fiatal tehetségek útját a rivaldafény felé.

Jegyek: https://turayidaszinhaz.jegy.hu/program/fergeteges-latogatasbabicsek-ber...

Bemutatja: 
Turay Ida Színház
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)