Országos turnéra indul a Magyar Nemzeti Cirkusz

Idén először nem szerepelnek vadállatok az előadáson, hiszen őket a cirkuszi munkából végleg kivonva a nagykőrösi Richter Safari Parkban helyezték el, ahol szép és hozzájuk méltó környezetben folytathatják életüket, tölthetik megérdemelt pihenésüket. A Balatonlellei műsorban továbbra is szerepelnek háziállatok, mint Alex & Romy Jostmann játékos uszkár kiskutyái a gyermekek és felnőttek nagy kedvencei, akik könnyedén és játékosan egy fantasztikus műsorszámot mutatnak be.

A Richter család nevével fémjelzett társulat mára már garancia a minőségi szórakozásra és a magas színvonalú cirkuszi előadásra. Idén ismét ámulatba ejtő akrobata számok, káprázatos produkciók, a levegőben neves artisták szórakoztatják a nagyérdeműt több mint két órán keresztül. Többek között először látható Magyarországon Michael Ferreri, a Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál bronz díjasa, híres Guinness rekorder zsonglőr száma.
Közkívánatra újra vakmerő ugrásokat mutatnak be a kolumbiai vendégművészek a Dupla Halálkeréken! A világhírű Gerling Csoport a nyolc méter magasan kifeszített drótkötélen bűvöli el a Nemzeti Cirkusz óriás sátrába érkezőket. Műsorszámukat Budapesten, Kínában, Moszkvában Arany díjjal, Monte-Carlóban Bronz díjjal ismerték el. Biztonsági kötél és védőháló nélkül az életveszélyes hétszemélyes piramist is láthatja a közönség.
Az izgalmakkal teli Duo Rebels szédületes görkorcsolya produkciója is reflektorfénybe kerül, a nevetésről pedig Stevie és Jones Caveagna, Olaszország híres komikusai gondoskodnak.

Balatonlellei előadások: 7-es fő út mellett a Cirkusz téren
2022. július 01-től augusztus 27-ig
Bővebb infó: https://shop.magyarnemzeticirkusz.hu/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)