show

Mágus-show, The Illusionists a Syma csarnokban!

Az Illuzionisták show világpremierje 2012-ben a Sydney-i Operaházban volt, ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát. A produkció 2013 őszén érkezik Európába, Budapesten mindössze 3 előadás erejéig lesz látható, novemberben a SYMA csarnokban. A speciális előadás 7 illuzionistája – az Anti-mágus, a Szabadulóművész, a Szemfényvesztő, a Feltaláló, a Dzsentlemen, a Boszorkány és a Mentalista – gyakran az életével játszik a produkció kedvéért. Soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők egy igen látványos, nagyszabású, Las Vegas-i stílusban.

Tovább

Koncertek és művészi táncbemutatók a New Orleans áprilisi repertoárján

A szeszélyes hónapot a 30 éves fennállását ünneplő PUF nyitja. A Pál Utcai Fiúk Akusztik koncertjén ismert vendégművészek közreműködésével - főleg akusztikus hangszerelésben - felcsendülnek az egykori nagy slágerek és a vadonatúj dalok is. A legendás zenekart másnap a hazai zenei élet legaktívabb, immár nemzetközileg is elismert jazz-pop formációja, a Peet Project követi. A népszerű együttes a floridai fesztivál-fellépés előtt itthon mutatja be harmadik nagylemezét (Overseas.

Tovább

Éjfélkor Párizsban – Szilveszter 2018 az Orfeumban

Az Orfeum szilveszteri műsora az Aranykorba hív, egy könnyed időutazásra csábít az év utolsó napján este 7 órai kezdettel. Képzeletben az ódon lámpákkal megvilágított párizsi utcákon bohém kalandra indulunk. Igazi műfaji kitekintés lesz. Tangóharmonika, francia sanzonok, varázslatos revü, swing minden mennyiségben, színpompás macaronok a desszertasztalon, mámorító pezsgő és hajnalig tartó tánc.

Tovább

Zoltán Erika koncert – 30 év – 30 dal és sztárvendégek Budapesten -ELMARAD!!

2017. Március 11-én kerül megrendezésre Zoltán Erika Jubileumi nagykoncertje, hiszen az énekesnő pályafutásának 30. évfordulóját ünnepli. A 30 év – 30 dal elnevezésű koncertshow-nak a SYMA csarnok ad otthont. A különleges estén, a rég elfeledett dalok mellett, olyan örökzöld slágerek is felcsendülnek, mint a „Szerelemre születtem” vagy a „Casanova”. Az énekesnő 200 (!) dalból választott ki 30 slágert. Az est házigazdája DJ. Dominique lesz. A sztárvendégek sorát – Robby D. mellett Vastag Csaba, Lola és Bardóczi Gyula gazdagítja.

Tovább

A világon először Budapesten 100 gitár és showkoncert

Az elmúlt évek legnagyobb magyar zenei produkciója, és egyben a legnagyobb hazai zenekar áll színpadra 2016. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A Palladio Orchestra nem egyszerűen virtuóz produkció, hanem a maga nemében egyedülálló zenei csemege is. 10 szólista, 90 ritmusgitáros, 2 énekes, 1 dobos és 1 DJ varázsolja el világon egyedülálló produkciójával az Aréna közönségét. A különleges produkció hiteles, magával ragadó, zeneileg változatos, nem csak a füleket, hanem a szemeket is kényezteti.

Tovább

Kulturális sokszínűség Mága Zoltán Újévi koncertjén

A legendás tenor, Placido Domingo művésztársai, a legrangosabb teátrumok ünnepelt előadói lesznek Mága Zoltán hegedűművész sztárvendégei. Mario Frangoulis görög tenor, Michaela Oesta amerikai szoprán, és a kárpátaljai születésű magyar operacsillag Georgina von Benza kápráztatja el a közönséget a VIII. Budapesti Újévi Koncerten. Törőcsik Mari és Bodrogi Gyula, a Nemzet Színészei pedig immár második alkalommal köszöntik az új esztendőt a hegedűművésszel a teltházas Arénában. A hazai könnyűzenei élet kiválóságai közül Szulák Andrea, Szekeres Adrien és Charlie lép színpadra Európa egyik legnagyobb és legnívósabb újévi gálaestjén január 1-jén.

Tovább

Revük éjszakája - revü csillagok és slágerek

Berkes Olivér, Farkas Gábor Gábriel, Gondi Helén, Kállai-Kiss Zsófi, Veres Mónika NIKA, valamint 6 kiváló táncos vérbeli revüválogatással kápráztatnak el.
Vérbeli revüshow, régi és mai dalok, jól megkomponált táncok és látványos jelmezek hívnak káprázatos időutazásra, január 21-én.

Tovább

DJ BoBo nagykoncert és retro party Budapesten

A ’90-es évek egyik legnagyobb showmanje, a svájci születésű DJ BoBo hatalmas koncertre készül a Budapest Parkban. Szeptember 12-én hazai sztárparádéval is kiegészül az egész éjszakás élmény és az örökzöld, aranylemezes slágerek, mint a Freedom, a Somebody Dance with Me vagy a Love is All Around mellett felcsendül majd a Napolaj, a Szomorú Szamuráj vagy éppen a Repülj tovább! is. DJ Bobo már visszatérő vendégnek számít hazánkban!

Tovább

Marco Polo kalandjai - táncszínházi látvány-show

A belső-mongóliai Hohhot Előadóművészeti Csoport Marco Polo kalandjai című show-műsorában a mongol kultúra ötvöződik akrobatikával és némi színházi varázslattal, augusztus 26-án és 27-én a Margitszigeten.

Tovább

Kihagyhatatlan érzéki revü-cirkusz a Margitszigeten

Július végén mutatják be, és további két estén át látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciójának számító Ooh La La című revü-cirkusz, melyet a magyar származású rendező-producer, Steve Bor állít színre, részben magyar közreműködőkkel. A szervezők a 22 órakor kezdődő éjszakai show-t kizárólag 16 éven felülieknek ajánlják.

Tovább