show

Magyar cirkuszi show a Sportarénában!

Október 28-án a Magyar Nemzeti Cirkusz Richter a eddigi legnagyobb volumenű produkcióját Circus Maximus láthatjuk a Papp László Budapest Sportcsarnokban. A cirkuszi szuper show közel 100 egzotikus állattal és több mint 100 fős stábbal várja a nagyérdeműt! Garantáltan életre szóló élményt nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Tovább

Mágus-show, The Illusionists a Syma csarnokban!

Az Illuzionisták show világpremierje 2012-ben a Sydney-i Operaházban volt, ezt követően hatalmas sikerrel hódította meg Ausztráliát, Mexikót és Dél-Amerikát. A produkció 2013 őszén érkezik Európába, Budapesten mindössze 3 előadás erejéig lesz látható, novemberben a SYMA csarnokban. A speciális előadás 7 illuzionistája – az Anti-mágus, a Szabadulóművész, a Szemfényvesztő, a Feltaláló, a Dzsentlemen, a Boszorkány és a Mentalista – gyakran az életével játszik a produkció kedvéért. Soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők egy igen látványos, nagyszabású, Las Vegas-i stílusban.

Tovább

Koncertek és művészi táncbemutatók a New Orleans áprilisi repertoárján

A szeszélyes hónapot a 30 éves fennállását ünneplő PUF nyitja. A Pál Utcai Fiúk Akusztik koncertjén ismert vendégművészek közreműködésével - főleg akusztikus hangszerelésben - felcsendülnek az egykori nagy slágerek és a vadonatúj dalok is. A legendás zenekart másnap a hazai zenei élet legaktívabb, immár nemzetközileg is elismert jazz-pop formációja, a Peet Project követi. A népszerű együttes a floridai fesztivál-fellépés előtt itthon mutatja be harmadik nagylemezét (Overseas.

Tovább

Áprilistól visszatér A Nagy Duett

Változatlan zsűrivel és Tilla műsorvezetésével - április 2-ától- ezúttal olyan sztárok villantják meg zenei tehetségüket vasárnap esténként, mint Zimány Linda, Ábrahám Edit, Simon Kornél vagy Győrfi Pál, olyan profi énekesek oldalán, mint Janicsák Veca, Tolvai Reni, Csipa vagy éppen Oláh Gergő.

Tovább

Zoltán Erika koncert – 30 év – 30 dal és sztárvendégek Budapesten -ELMARAD!!

2017. Március 11-én kerül megrendezésre Zoltán Erika Jubileumi nagykoncertje, hiszen az énekesnő pályafutásának 30. évfordulóját ünnepli. A 30 év – 30 dal elnevezésű koncertshow-nak a SYMA csarnok ad otthont. A különleges estén, a rég elfeledett dalok mellett, olyan örökzöld slágerek is felcsendülnek, mint a „Szerelemre születtem” vagy a „Casanova”. Az énekesnő 200 (!) dalból választott ki 30 slágert. Az est házigazdája DJ. Dominique lesz. A sztárvendégek sorát – Robby D. mellett Vastag Csaba, Lola és Bardóczi Gyula gazdagítja.

Tovább

James Bond Night 2017 – New Years Eve Party az Orfeumban

A magas színvonalú szórakoztatást zászlajára tűző pesti mulató egyedülálló műsorral búcsúztatja az óévet. A James Bond filmek eleganciáját megidéző látványos revüműsorral, humoros szinkron játékkal, gazdag repertoárt felvonultató tánczenei produkcióval és hajnalig tartó partival készülnek december 31-én. A műsorban közreműködnek: Farkas Gábriel, Gájer Bálint, Veres Mónika Nika, az Orfeum táncművészei és nagy zenekara.

Tovább

A világon először Budapesten 100 gitár és showkoncert

Az elmúlt évek legnagyobb magyar zenei produkciója, és egyben a legnagyobb hazai zenekar áll színpadra 2016. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A Palladio Orchestra nem egyszerűen virtuóz produkció, hanem a maga nemében egyedülálló zenei csemege is. 10 szólista, 90 ritmusgitáros, 2 énekes, 1 dobos és 1 DJ varázsolja el világon egyedülálló produkciójával az Aréna közönségét. A különleges produkció hiteles, magával ragadó, zeneileg változatos, nem csak a füleket, hanem a szemeket is kényezteti.

Tovább

Január közepén folytatok A DAL! Kihirdették a 30 esélyes dalt!

A Dunán látható A Dal c. produkció nem egy megszokott tehetségkutató műsor: a jövőre 6. alkalommal képernyőre kerülő dalválasztó show legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek, amelyek közül a szakmai zsűri – új ítész lesz Caramel - és a nézők közösen választják ki az egész országot képviselő művet. A zenei show január 14-én indul és hat héten át tart.

Tovább

Magyarországon a csoda, amely egykoron a miénk volt

A lipicai Európa egyik legrégebbi tiszta vérben tenyésztett lófajtája. Az óriási hagyományokkal és tradíciókkal működő kladrubi ménest I. Ferdinánd fia, II. Miksa alapította 1526-ban, amely alapkőletétele volt a bécsi Spanyol Lovasiskolának. A lipicai lovak művészetét évszázadok óta őrzik és érdekes, hogy a történelem nagy vezéreit is gyakran szürke lovon ülve ábrázolják. A szürke paripák látványos és kecses mutatványait 2016-ban a hazai közönség egy igazán kivételes show formájában láthatja december elején.

Tovább

Novemberben újra itt az év divateseménye: 8. Marie Claire Fashion Days

Epres Panninak egyszerűen minden jól áll, legyen sötét vagy világos ruha, romantikus vagy szexi, hosszú vagy rövid. A gyönyörű modell, ahogy minden évben, idén is kifutóra lép a 8. Marie Claire Fashion Daysen november 11–13. között a Várkert Bazárban. Panni minden bizonnyal most is elkápráztat majd mindenkit, de hogy mit visel, legyen meglepetés.

Tovább