Médiaajánlat

A kulturcafe.hu-ról

A site Magyarország független kultúrával foglalkozó portálja, A kulturcafe.hu nem korlátozódik egyetlen művészeti ágra: ugyanúgy teret enged majd a zenének, a filmnek, ahogyan a színháznak és könyveknek is. Az információs felületet igazi „rajongók” és barátok szerkesztik, akik éppen ezért otthonosan mozognak ebben a világában.

A kulturcafe.hu az itthon kevésbé alkalmazott technológiákkal és szolgáltatásokkal segíti majd olvasói barangolását a kultúra világában.

A portált üzemeltető cég tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik az elmúlt években számos kapcsolatra tettek szert, ami elősegítette, hogy egy ilyen népszerű, informatív és felhasználóbarát internetes oldalt hozzanak létre.

Hirdessen könnyen, egyszerűen és hatékonyan

Hirdetési felületeink lehetőséget nyújtanak a célcsoport elérésére (18 és 70 év közöttiek), és kereskedelmi üzenetek célzott, költséghatékony eljuttatására.

Rugalmas együttműködésre számíthat részünkről, így biztosan megtaláljuk a leginkább kifizetődő hirdetési formát az Ön számára.

  1. Nyitóoldal – „nagy”banner (728x90)
  2. Nyitóoldal – jobb oldali középső oldalsáv (234x60)
  3. Nyítóoldal – alul, középső banner (468x60)

Árképzés egyedi megállapodás alapján!

Minimális rendelési időtartam: 1 hét. A hosszabb időtartamra igényelt hirdetések esetén további kedvezményeket tudunk biztosítani hirdetőink részére. A bannerek gif., jpg. vagy swf. formátumúak lehetnek. A kreatívok a kampány ideje alatt díjmentesen cserélhetőek!

További lehetőségekről és egyéb együttműködésekről kérjük, érdeklődjön az info [at] kulturcafe [dot] hu e-mailcímen, illetve a 06 (20) 593 1993-as telefonszámon.