koncert

James Newton Howard Magyarországon koncertezik

Hollywood egyik legnagyobb zeneszerzője a Papp László Budapest Sportarénába is ellátogat első élő koncertturnéjával 2017. november 5-én. A 20 állomásos európai turné premierjére Londonban kerül sor a legendás Royal Albert Hall-ban. A Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazott, Oscar-díjra jelölt nemzetközileg elismert filmzeneszerző koncertjén Hollywood elmúlt három évtizedének (!) filmzenéit élvezhetjük zenekari kísérettel. Itt lesz élőben az online énekverseny nyertese, a 21 éves Kincses Fanni is, aki az Éhezők viadala c. film betétdalát énekli majd.

Tovább

A kínai közönséget is meghódította Mága Zoltán – teltházas koncertek Ázsiában

Mága Zoltán hatalmas sikerrel, telt ház előtt adott koncertet pekingi turnéja során a Népi Kultúrpalota Színháztermében és a Pekingi Magyar Kulturális Intézetben. Az eseményen Szilas Cecília, Magyarország pekingi nagykövete is jelen volt. A hegedűművész a koncertkörút zárásaként a magyar népzenét és cigányzenét ismertette meg a Pekingi Központi Zeneakadémia hallgatóival, majd kollégáival mesterkurzust tartott a növendékeknek és koncertet is adott a rangos intézményben.

Tovább

Jazzy Fesztivál az igényes zene kedvelőinek

Rendhagyó, rendkívüli és egyedülálló. Ez lesz idén a 6. Jazzy Fesztivál, amely szeptember 15 és 18. között olyan nevekkel várja közönségét, mint Candy Dulfer, a Geszti Péter produkció , a Random Trip szuperválogatottja valamint St. Martin. A koncerteknek a MoM Sport és a MoM Kulturális Központ ad helyet.

Tovább

Edvin Marton – Rock Symphony - különleges crossover show Budapesten

Edvin Marton a magyar származású világhírű hegedűművész egyedi szuggesztív előadásmódjával varázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt. Ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein, legközelebb április 17-én a Kongresszusi Központban!

Tovább

It’s Showtime! – New Year’s Eve Party az Orfeumban

Egyedülálló szilveszter az Orfeumban show- és koncertelőadásokkal, amelyeket fergeteges buli követ a legnagyobb discoslágerekkel. A Nagy Gatsby Show, a Josephine Baker Night című revüműsorok színes egyvelege, valamint a New York, Budapest nevű est legizgalmasabb dalai egyedi szórakozást ígérnek mindazok számára, akik egy hamisítatlan show-estén szeretnék elbúcsúztatni az idei év utolsó napját.

Tovább

Fantasztikus Előszilveszter a 30 éves 100 Tagú Cigányzenekarral!

A 100 Tagú gálaműsorával, borkóstolóval és néptáncbemutatóval várják a felejthetelen kikapcsolódásra vágyókat december 30-án a Budapest Kongresszusi Központban. A nagyszabású koncerten egyszerre 100 zenész játssza Strauss, Liszt, Brahms, Csajkovszkij népszerű, fülbemászó dallamait miközben a közönség a legjobb magyar borászok kiváló nedüit kóstolgatja.

Tovább

Ünnepi készülődés Gájer Bálint közreműködésével

A swing magyar királyának karácsonyi estje a könnyűzenei irodalom érzelmes, fülbemászó táncdalaival. Az ünnepre való tekintettel december 21-én rögtön két koncerttel (17 órai és 21 órai kezdettel) is megörvendezteti rajongóit a népszerű énekes.

Tovább

Fenyő nélkül idén sem lesz Karácsony

December 29-én is lesz FENYŐ ÜNNEP, ráadásul nem is akármilyen! FENYŐ MIKLÓS minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. Ezúttal két fiatal, varázslatos hangú énekesnő, SZÉCSI BÖBE ÉS SZÉCSI SACI lesz az, akinek jelenléte garantálja a felszabadult hangulatot.

Tovább

UNITED 15 éves jubileumi koncert a Müpa-ban

December 1-én a Müpában egy különleges ünnepi koncertet ad hazánk legnépszerűbb pop-funk együttese. A United slágereket ezúttal közel 30 zenész – vokalisták, fúvósok és vonósok - adják elő a zenekar tagjaival együtt. Pély Barna csapata a Művészetek Palotája és az MR2 Akusztik Plusszal közösen egy egyszeri, meg nem ismételhető koncerttel szeretné emlékezetessé tenni ezt a kerek évfordulót a tisztelt nagyérdemű számára.

Tovább

Gyémánt – Tóth Vera különleges koncertje

Egy koncert, ahol a hegedű és a cselló varázslatos szimfóniája által csiszolhatjuk a bennünk rejlő gyémántot. Tóth Vera intim hangulatú utazásra hívja közönségét, amelyen a lélek dallamai szólalnak meg november 25-én. A félreismerhetetlen tisztaságú hanggal megáldott előadóművész zenekarának segítségével mesél és énekel, a vonós Color Quartet és Kalmus Felicián csellóművész közreműködésével.

Tovább