zene

Zenei sokrétűség Nyírbátorban

A város immáron 50. alkalommal rendezi meg a Nyírbátori Zenei Napokat (július 30. - augusztus 19.). Ezt a nem mindennapi eseményt, amelyen generációk nőttek fel a művészvilágból és a közönség soraiból egyaránt. A Zenei Napok alkalmából Györki Emese különleges kézműves bonbonokat készített, ezek egyfajta műsorkalauzként szolgálnak, továbbá a Csekő Kávéház és a Sipos Cukrászda ízletes süteményeit is megkóstolhatják a látogatók.

Tovább

Hey, June fesztivál a MÜPA-ban

idén is könnyűzenei koncertsorozattal köszönti a nyarat a Müpa. A Hey, June! június 6. és 28. között megismételhetetlen estéket ígér. DJ Bootsie az elektronikát akusztikus hangszerekkel fogja keresztezni, a Jazzékiel két órás koncerttel tekint vissza az elmúlt tizenöt évre. A Szabó Benedek és a Galaxisok estjén a nagyvárosi lét díszletei a szó szoros értelmében is megelevenednek, míg Sena Ghána világát fogja felidézni a színpadon. A sorozat zárásaként pedig tíz év után újra együtt koncertezik az Amorf Ördögök és a Honvéd Férfikar.

Tovább

Itt vannak a vagány zenész apukák!

Manapság újra aranykorát éli a szórakoztató popzene. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az egyre több közönségkedvenccé, sőt, igazi slágerré váló mulatósnóta. A Kő Kóla? formáció is ebbe a trendbe sorol be: három új arc, Kis Pál, Pap Krisztián és Kiss Dezső egyszerű és nagyszerű, ugyanakkor mégis igazán különleges dalaival kívánja meghódítani a szórakozni vágyó közönséget.

Tovább

Fantasztikus Előszilveszter a 30 éves 100 Tagú Cigányzenekarral!

A 100 Tagú gálaműsorával, borkóstolóval és néptáncbemutatóval várják a felejthetelen kikapcsolódásra vágyókat december 30-án a Budapest Kongresszusi Központban. A nagyszabású koncerten egyszerre 100 zenész játssza Strauss, Liszt, Brahms, Csajkovszkij népszerű, fülbemászó dallamait miközben a közönség a legjobb magyar borászok kiváló nedüit kóstolgatja.

Tovább

Ünnepi készülődés Gájer Bálint közreműködésével

A swing magyar királyának karácsonyi estje a könnyűzenei irodalom érzelmes, fülbemászó táncdalaival. Az ünnepre való tekintettel december 21-én rögtön két koncerttel (17 órai és 21 órai kezdettel) is megörvendezteti rajongóit a népszerű énekes.

Tovább

Fenyő nélkül idén sem lesz Karácsony

December 29-én is lesz FENYŐ ÜNNEP, ráadásul nem is akármilyen! FENYŐ MIKLÓS minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. Ezúttal két fiatal, varázslatos hangú énekesnő, SZÉCSI BÖBE ÉS SZÉCSI SACI lesz az, akinek jelenléte garantálja a felszabadult hangulatot.

Tovább

UNITED 15 éves jubileumi koncert a Müpa-ban

December 1-én a Müpában egy különleges ünnepi koncertet ad hazánk legnépszerűbb pop-funk együttese. A United slágereket ezúttal közel 30 zenész – vokalisták, fúvósok és vonósok - adják elő a zenekar tagjaival együtt. Pély Barna csapata a Művészetek Palotája és az MR2 Akusztik Plusszal közösen egy egyszeri, meg nem ismételhető koncerttel szeretné emlékezetessé tenni ezt a kerek évfordulót a tisztelt nagyérdemű számára.

Tovább

James Arthur Magyarországon koncertezik

James 15 éves kora óta írja és rögzíti dalait. Több bandában énekelt, 16 éves volt, amikor három helybéli sráccal közösen megalapította első zenekarát Traceless néven. Ezt követte a Moonlight Drive, Cue the Drama, Gift For A Girl, Save Arcade ésa 2011. év márciusában alakult The Emerald Skye.Dalaiban helyet kap gyermeki őszintesége, valódi megélt élményeiből és fájdalmaiból, örömeiből, egyedi gondolatai melyek tele vannak érzésekkel , fátyolos énekhangjával, óriási kifejezőerővel kelti életre,mindazt, ami Ő MAGA. November 7-én este 8 órai kezdettel nem csak az Impossible c. slágerét adja elő, hanem régi és új dalokat is hallhatunk tőle.

Tovább

Budapest Park – zenés hazai és nemzetközi kavalkád

Április végén kezdi immár negyedik évadját a Budapest Park, Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. Az idei felhozatalban is ott lesz a honi zenei élet krémje, gazdagon tarkítva nemzetközi sztárokkal. A Budapest Park ezúttal is a műfajok változatosságát ígéri, mint egy „multikulti nagyfesztivál”– öt hónapon át.

Tovább

José Cura & Mahó Andrea koncertje a crossover jegyében

Mahó Andrea pályája kezdete óta, töretlen sikerrel emelkedett az ismert és elismert énekesnők közé. A koncert kiemelt fellépője az argentin világhírű operaénekes, a „21. század tenorsztárja” a sokoldalú -José Cura aki zeneszerző, karmester, színész, valamint tanár, fotós és üzletember is egyben. Február 21-én (Sportaréna) egyedi koncertprogram, igazi zenei kalandozás és nem utolsó sorban a művésznő születésnapja.

Tovább