Karinthy színház

Broadway élmények a Karinthy Színházban

A Karinthy Színházban tekinthető meg Peter Quilter világhírű drámaíró komédiája, a Bestseller. Az egyik legnépszerűbb színdarabíró műveit 40 országban játszák szerte a világon, írásait pedig több, mint 30 nyelvre fordították már le. A szerző már a próbafolyamat megkezdése előtt felkereste a színházat, az előadás előtti napokban pedig személyes üzenetben kívánt sok szerencsét a bemutatóhoz.

Bemutatja: 
Karinthy Színház

Tovább

Fókuszban a mese a Karinthy Színházban

Áprilisban kezdődik a 10. Nemzetközi Színházi Olimpia, melyben a Karinthy Színház is részt vesz. A teátrum Magyarországon első ízben, hagyományteremtő szándékkal különleges Mesemondó fesztivált hív életre. Ebből az alkalomból Berecz András Kossuth díjas énekes és mesemondó, valamint világhírű észt, görög és skót művészek előadásában hallhat meséket a színházba látogató közönség. A legősibb előadóművészeti ág a mesemondás, történetmesélés.

Tovább

Pásztor Erzsi kis szerepe nagy alakítással

Az Egyenlőség c. darab kapcsán a színésznővel 13. kerületi otthonában beszélgettünk a cselekményről és magáról a szerepről. A Pán Péter c. meseregény szerzője ezúttal vitriolos és bölcs, nagyon is felnőtt kérdésekkel foglalkozik, rendkívül szellemes és szórakoztató formában.

Tovább