Broadway élmények a Karinthy Színházban

A Karinthy Színházban tekinthető meg Peter Quilter világhírű drámaíró komédiája, a Bestseller. Az egyik legnépszerűbb színdarabíró műveit 40 országban játszák szerte a világon, írásait pedig több, mint 30 nyelvre fordították már le. A szerző már a próbafolyamat megkezdése előtt felkereste a színházat, az előadás előtti napokban pedig személyes üzenetben kívánt sok szerencsét a bemutatóhoz.

A Broadway színdarab európai ősbemutatója elsöprő sikert aratott. Korosztályának egyik legtehetségesebb alkotója, Alexey Zolotovitskiy rendezésében láthatja a nagyérdemű az előadást az évad további részében. Vándor Éva, Mikecz Estilla, Kovács Vecei Fanni, Mészáros András, Karácsony Gergely és Mohácsi Norbert zseniális játéka teszi felejthetetlenné a színházi élményt.

,,Úgy gondolom, hatalmas szó, hogy Peter Quilter West End és Broadway drámaíró színdarabjának európai ősbemutatója a Karinthy Színházban került megrendezésre.” – mondta a Maureen karakterét zseniálisan megformáló Vándor Éva Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Bemutatja: 
Karinthy Színház
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)