játék

Mozizz egész nyáron és nyerj értékes ajándékokat a jegyeddel!

Ha filmet nézünk legtöbbször a vetítés után mozijegyünk a kukában végzi. MOST - kivételesen - őrizd meg a cinema city mozijegyed mert a mitrejtajegyed kampány keretében nyerhetsz! Az akció egészen augusztus 31-iég tart és szeptember 30-ig lehet átvenni a nyereményeket. Fődíj egy Toyota Aygo személyautó, félmillió FT készpénz, és 10 db Sony PLaystation 4 - játékkonzol és mellette több mint 1 millió (!) mozis nyeremény is!

Tovább

Íme egy praktikus könyv, melyből megtanulhat játékot programozni!

Magyar cím: 
Grafikus és játékalkalmazások programozása
Írta: 
Fehér Krisztián

A könyv számítógépes grafikát megjelenítő alkalmazások elkészítését mutatja be, elsősorban különböző játékprogramok készítésére fókuszálva, PC-s és androidos, valamint webes platformokra. Elsődleges célja, hogy az egyes témákat programozási szempontból a lehető legáltalánosabban tárgyalja, és így a megszerzett ismeretek könnyedén átvihetővé váljanak bármilyen, grafikus megjelenítést támogató programozási nyelvre.

Tovább

Pokémon-őrület könyvekkel segítve!

Magyar cím: 
Tippek és trükkök Pokémon GO-játékosoknak
Írta: 
Justin Ryan

A Pokémon Go kiterjesztett valóság játék, indulása után 5 órával a legnépszerűbb új alkalmazás lett az USA-ban. Mára, röpke egy hónap alatt több mint 30 millió ember játszik vele a világon – gyűjti a pokémonokat a szabadban. Szerencsére a tökéletes pokémonvadász könyvek sem várattak sokáig magukra. A Tippek és trükkök Pokémon GO-játékosoknak könyvek segítségével még élvezetesebb lehet a játék.

Tovább