VR Vidámpark - A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre

Európában is egyedülálló VR Vidámpark nyílt Budapesten, a Nyugatival szemben, egy 2000 m2-es egyedi térben. A jövő vidámparkja a szórakoztatásnak itthon eddig sosem látott formája, ahol egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe. Az egykori Szikra mozi épületében megépült modern és menő szórakoztató központ 5 tematikus térrésszel várja az érdeklődőket, ahol 10-99 éves kor között mindenki megtalálja a kedvére való játékot.

Magyarország első és Európa legnagyobb virtuális valóság élményparkja egy erre a célra kialakított – háromszintes - térkomplexum, ahol térben és időben csapongva hol az egyiptomi alvilág kísérteties, démonok és szörnyek által benépesített birodalmában bukkanunk föl, ahol egy csapdákkal teli ösvényen Anubisz, a halál istene vezet végig. Majd hirtelen 200 millió évet ugrunk vissza az időben, amikor a dinoszauruszok változatos világába csöppenünk.A jövő vidámparkja olyan alkalmakat is kínál, ahol versenyre kelhetünk egymással, ahol együtt küzdhetünk a zombik ellen vagy egy virtuális hullámvasúton surranhatunk ég és föld között. De megtalálhatók a parkban a legnépszerűbb videójátékok VR élményei is, mint pl. az Assassin’s Creed vagy az Angry birds.

Ha valaki pedig megpihenne a virtuális élmények forgatagában, a különleges atmoszférájú Space Cafe-ban utazhatnak a kulináris élvezetek világában.

Bővebb infó: www.vrparkbudapest.hu

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)