buli

Izgalmas '80-as retroparty a Budapest Parkban!

A zene segítségével ismét a 80-as években érezhetjük magunkat, amikor a zene, a divat és a kultúra egyedülálló összhangban voltak! Büszkén jelentjük, hogy a Budapest Parkban újra találkozhatnak azokkal a legendás sztárokkal, akik az évtized egyik legmeghatározóbb időszakát képviselték. A színpadon fellép a Neoton Família, Sabrina, Bad Boys Blue, Zoltán Erika, Samantha Fox, valamint Sheyla Bonnic Boney M „hangja”, a házigazda pedig DJ André, hogy feledhetetlenné tegyék ezt az éjszakát, és garantálják, hogy mindenki újra átélhesse az 80-as évek varázsát!

Tovább

Hogyan kerüljük el a szilveszteri pezsgő utáni másnaposságot?

Szilveszter után különösen égető kérdés lehet, hogyan kerüljük el a kellemetlen macskajajt, ami fejfájással, hányingerrel és szédüléssel járhat másnap. Bár számos szóbeszéd kering a téma körül, Zichy Anikó grófné, aki nemcsak a társasági életben jártas, de saját pezsgőmanufaktúrával is büszkélkedhet, megosztja velünk a titkát: hogyan élvezhetjük a pezsgőt úgy, hogy ne kelljen másnap reggel a kellemetlen másnapossággal megküzdenünk.

Tovább

Itt a vége

A világvégés vígjáték főszereplői mind hollywoodi hírességek, akik saját magukat játsszák a komédiás szupersztárok vígjátékában! Filmesek sokféleképpen elképzelték már a világvégét, és nem tudjuk, melyiküknek lesz igaza. Lehet, hogy borzasztó légi csaták, vérfagyasztó hóviharok vagy kegyetlen ősállatok kísérik majd utolsó útjára a Földet. De mostantól van egy vidámabb változat is.

Bemutató: 
csü., 2013/10/17
Rendező: 
Evan Goldberg, Seth Rogen
Szereplők: 
Emma Watson, James Franco, Jason Segel, Jonah Hill, Seth Rogen, Paul Rudd, Micahel Cera, Jay Baruchel, Rihanna
Forgalmazó: 
InterCom

Tovább