Izgalmas '80-as retroparty a Budapest Parkban!

A zene segítségével ismét a 80-as években érezhetjük magunkat, amikor a zene, a divat és a kultúra egyedülálló összhangban voltak! Büszkén jelentjük, hogy a Budapest Parkban újra találkozhatnak azokkal a legendás sztárokkal, akik az évtized egyik legmeghatározóbb időszakát képviselték. A színpadon fellép a Neoton Família, Sabrina, Bad Boys Blue, Zoltán Erika, Samantha Fox, valamint Sheyla Bonnic Boney M „hangja”, a házigazda pedig DJ André, hogy feledhetetlenné tegyék ezt az éjszakát, és garantálják, hogy mindenki újra átélhesse az 80-as évek varázsát!

Fantasztikus zenei időutazás

A Budapest Park újra megnyitja kapuit az 80-as évek DISCO Retro Fesztiváljára, amely 2019 óta Magyarország első és legnagyobb retro rendezvénye. Június 8-án újra átélhetjük az 80-as évek legendás hangulatát, amikor a korszak ikonikus slágerei felcsendülnek, és a park egy hatalmas retro diszkóvá változik. Élő koncertek majd 4 óra hosszat, profi táncosok és lenyűgöző látványelemek garantálják, hogy az este minden pillanata emlékezetes legyen. A legnagyobb 80-as évek csillagai lenyűgöző show-ban tündökölnek, hogy feledhetetlen élményt nyújtsanak a közönségnek.

Sheyla Bonnick Sounds of Boney M

Kinek ne lennének ismerősek „Daddy Cool” vagy éppen a „Rasputin” című számok utánozhatatlan dallamai? Az örökzöld klasszikusokat nemcsak az idősebb generáció tagjai, hanem a fiatalok nagy része is könnyedén fújja. A kultikus Boney M nevű együttes 1975-ben alakult Németországban, az akkor már nagy népszerűségnek örvendő svéd ABBA ellenpólusaként. A német zenekar gyorsan felkapta a kesztyűt és az egyik legnépszerűbb előadóvá vált. Az együttes híre hamarosan az egész világra kiterjedt, és később az ABBA legnagyobb vetélytársaként tartották számon. Sheyla Bonnick az eredeti Boney M együttes tagja volt 1975-ben. Miután kilépett a zenekarból, vokalistaként folytatta pályafutását. 1994-től 2003-ig az egykori tag és barátnője, Maizie Williams Boney M-formációjában énekelt, míg napjainkban saját csapatával, a Sounds Of Boney M néven járja a világot.

Bad Boys Blue

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen éjszakára, amelyen ünnepeljük a Bad Boys Blue 40. évfordulós turnéját! Utazzunk vissza az időben és merüljünk el az eurodisco és az új hullám elektromos ritmusainak lázában, amint tisztelettel adózunk az egyik legbefolyásosabb zenekar előtt a zene történetében. Az 1984-es megalakulásuk óta a Bad Boys Blue az összefüggő ritmusok és az időtlen dallamok szinonimája lett, amelyek világszerte meghódították a rajongók szívét. Olyan slágerekkel, mint a "You're a Woman", "Pretty Young Girl" és "Come Back and Stay", a Bad Boys Blue elnyerte helyét a zenei színtéren, formálva egy generáció hangját.

Sabrina és Samantha Fox

Az 1980-as évek egyik ikonikus énekesnője Samantha Fox, és az évtized második felének meghatározó dívája, Sabrina Salerno, még mindig szoros barátságot ápolnak. Bár mindketten már elmúltak 50 évesek, továbbra is aktívan részt vesznek a zenei színtéren. Rendszeresen adnak koncerteket, sőt, gyakran közösen lépnek színpadra – például a „Call Me” c. dallal –, és ezek mindig nagy sikert aratnak a rajongók körében.

Öltözzünk retro ruhákba, és készüljünk fel arra, hogy átélhessük életünk legjobb nyári éjszakáját, ahol újra fiatalnak érezhetjük magunkat! Vár minket egy fergeteges éjszaka, amely tele lesz zenével és emlékekkel! DJ André pedig a legismertebb slágereket szólaltatja meg mindenki legnagyobb örömére!

Jegyek: https://80disco.hu/80s-disco-retro-festival-2024/

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)