Mission Impossible - Utóhatás

Eredeti cím: 
Mission: Impossible - Fallout

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…

Az elmúlt két évtizedben Tom Cruise öt szédületes Mission: Impossible-filmnek volt producere és főszereplője, miközben saját maga kaszkadőreként is a maximumot nyújtotta. A sorozat több mint 2,8 milliárd dolláros összbevételt hozott, s ezzel a filmtörténet egyik legsikeresebb franchise-ává vált.
Cruise szerint a Mission: Impossible – Utóhatás az előző öt film megkoronázása. „Visszatérnek a régi szereplők és összefoglaljuk az eddig történteket. A film elején nem véletlenül utalunk az Odüsszeiára. Hőseink is sajátos odüsszeián mennek keresztül, történetük a klasszikus műre reflektál. Egyfajta hősi eposzról van szó, amelyben hatalmas érzelmi tétek forognak kockán.” Christopher McQuarrie úgy gondolja, a szériát az teszi népszerűvé, hogy Cruise minden epizódnál arra törekszik, hogy az új kaland még izgalmasabb és hajmeresztőbb legyen, mint az előző.

Bemutató: 
csü., 2018/08/02
Rendező: 
Christopher McQuarrie
Szereplők: 
Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Alec Baldwin, Michelle Monaghan, Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Ving Rhames
Forgalmazó: 
UIP - Duna Film
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)