Első osztályú éttermek, lángososbódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitka

Magyar cím: 
Eszem-iszom, Hungary
Írta: 
Kordos Szabolcs

Az Eszem-iszom, Hungary a szerző nagy sikerű Hungary-sorozatának 4. darabja. A szórakoztató riportkötet a pult mögé vezeti az olvasót, a konyhai lengőajtón túlra, valamint megmutatja azt is, hogyan viselkednek a hazai és nemzetközi sztárok a vendég szerepében, illetve mit teszünk mi, egyszerű földi halandók, amikor egy üveg bor társaságában kieresztjük a gőzt.

Kordos Szabolcs az első osztályú éttermek, lángososbódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitkairól rántja le a leplet. Milyen bűnös titkokat őriznek az éjszakai mulatók sokat látott alkalmazottai? Miként válik a konzerv töltött káposztából luxuséttermi főfogás? Mi hever a tányérunkon valójában és egyáltalán: hogyan került a csizma az asztalra?

Ezen a különleges utazáson, ismerjük meg a vendéglátósok trükkjeit, történetét és nem utolsósorban azt, hogyan élnek túl bennünket, nem éppen problémamentes vendégeket! Általában a vendégeknek mindig igaza van, ha probléma merül fel, vagy mégsem? A kötetből kiderül!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)