Tóth Vera

Bőköz Fesztivál hatodszor - Harminckét helyszín, száz sokoldalú program!

Az újraindulás jegyében több újdonsággal, országos kovácstalálkozóval, roma folklór udvarral, 32 helyszínen 100 összművészeti programmal Baranya megye négy falujában, Kémesen, Szaporcán, Tésenfán és Drávacsehiben rendezik meg az ormánsági VI. Bőköz Fesztivált 2021. augusztus 26. és 29. között. Fellép többek között a Tóth Vera Quartet, Kollman Gábor Quintetje Gájer Bálinttal, Szarka Gyula, a Mystery Gang, a francia musicalsztár, Stéphanie Schlesser és zenekara, a Grappa Jazz, a Flört zenkekar, a Fajkusz Banda, a Pendelyes Táncegyüttes és a Varga Gábor Jazz Trió.

Tovább

Varázslatos margitszigeti koncerttel tér vissza a Tóth lányok duója

Az Orfeum mulatóban elindult Sister Act koncertek hangulatát hozzák el a lányok a csodálatos Margitszigetre szeptember 4-én, szombaton este 7 órai kezdettel. Tóth Verának, aki már régóta a Budapest Jazz Orchestra vendégszólistája, valójában ez a saját szabadtéri zenés műsora lesz, ahol a húga, illetve Mujahid Zoli vendégként lép fel. A nem mindennapi eseményen a Sister Act és a Budapest Jazz Orchestra műsorai elevenednek meg, és mindezt élőben, nagyzenekaros kísérettel élvezhetjük a főváros szívében.

Tovább

Vidámság és sokoldalú programok a Margitszigeten!

Hosszú szünet után végre eljött a kikapcsolódás ideje! június 3-án, a nemzeti összetartozás napi, Magyar hősök, csaták és szerelmek emlékesttel kezdődik, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és zenekara előadásában Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vadkerti Imre fellépésével. A Margitszigeti Színház, az ország reprezentatív nyári színháza, a szabadtéri és ültetett nézőterének köszönhetően, az egyik legbiztonságosabb közösségi helyszínnek számít.

Tovább

Gyémánt - Tóth Vera életrajzi könyve

A Gyémánt annak a sokéves küzdelemnek a krónikája, amelyet egy kamaszlelkű fiatalnak kellett véghezvinnie, hogy kiegyensúlyozott felnőtté válhasson. A könyvben Vera személyes naplóbejegyzései vezetik az olvasót az énekes lelki tusáinak során át, szép lassan eljuthatunk vele a totális káosztól a teljes harmóniáig.

Tovább