gasztro
Stahl Judit Flódnija új dimenziót ad a Gourmet Fesztiválnak
A Gourmet Fesztivál (május 24-26.) zárónapján a kulináris kalandok és a színházi műfaj improvizatív elemei találkoznak, hogy közönség előtt egyedülálló gasztronómiai és kulturális élménnyé álljanak össze. A Flódni nevű előadás alapját két fontos összetevő adja: Stahl Judit gasztronómiai tudása és neves színészek képessége a spontán alkotásra. Az eredmény egy olyan mű, ami egyedi és megismételhetetlen élményt kínál minden alkalommal.
Tóth Vera és Pauli Zoltán Bemutatja: KisKoncertek-Nagy Borélmények
Évek óta hatalmas népszerűség övezi Tóth Vera énekesnő és Pauli Zoltán gasztroszakértő közös estjét, amelyből hamarosan a Várkert Bazárban is ízelítőt kaphatnak a minőségi zenék és borok kedvelői. A KisKoncertek - Nagy Borélmények című gasztroművészeti gálaest a házigazdák mottóját követve nyújt táplálékot testnek és léleknek, egymásba fűzve az ízek, zamatok és dallamok különleges élményét október 14-én.
Szarka Gyula a gasztronómia örömeiről énekel
A több mint ezeréves magyar konyhaművészet a magyar kultúra egyik kiemelkedő eleme, amely gazdag, egyedi, változatos, kreatív és karakteres ízvilággal büszkélkedhet. Szarka Gyula új lemezének célja, hogy zenében kifejezve, humorral fűszerezve mutassa be a magyar embereknek a magyar gasztronómiát, amire méltón lehetünk büszkék. Ebben a felfogásban ez a téma még nem került felmutatásra, tehát hiánypótló alkotás.