tanulás

Ötöst érő stresszmentes tanulási módszerek

Az iskolai nyomás és stressz mindig is jelen voltak a diákok életében. Azonban hazánkban is több olyan technika és módszer is elérhető, amelyek segíthetnek a diákoknak hatékonyan, stressz nélkül tanulni. Horváth Ria, life coach, tréner és élménypedagógiával tanító tanár 5öst érő tanulási 5letek című könyve az életből merített gyakorlatokkal és tanulságokkal, 150 oldalon tippekkel és trükkökkel szó szerint megtanít tanulni, és ami talán a legfontosabb, stresszmentesen teszi ezt.

Tovább

Minden kezdet nehéz, de egy ilyen kiadvánnyal garantáltan sokkal könnyebb lesz!

Magyar cím: 
Számítógéphasználat kezdőknek
Megjelenési év: 
2016
Írta: 
Bártfai Barnabás

A szerző legújabb könyve, a korábbi népszerű Hogyan kezdjem? c. kiadvány a legújabb operációs rendszerekre és irodai programokra átdolgozott változata. A frissítést a technika gyors fejlődése tette szükségessé, és ennek köszönhetően a kötet a legkorszerűbb információkkal szolgál mindazokon a területen, amelyekkel egy kezdő számítógéphaszálónak érdemes megismerkednie. Haszonnal forgathatják mindazok, akik úgy érzik: (még) kevés gyakorlattal rendelkeznek a számítógépek használatában.

Tovább

Egy különleges mesekönyv a tolerancia jegyében

A LILI c. képes mesekönyv a legkisebbeket szólítja meg. A sok képpel illusztrált könyvben egy kisfiú büszkén mutatja be húgát, aki Down-szindrómás. A könyvet Szabó T. Anna költő fordította verses formában. A könyv a Down Egyesület szervezésében, a „Mindenkinek becsengettek” programsorozat keretében, közel 1000 családba kerül el ingyenesen.

Tovább