Koltai Róbert

Végállomás – Koltai Róbert és Gubás Gabi újra együtt a színpadon

Április 11-én mutatják be Végállomás címmel, a Lev Tolsztoj: Kreutzer-szonátája alapján készült darabot, melyben Koltai Róbert partnere ismét Gubás Gabi lesz. Koltai Róbert alkotótársa ezúttal is a fiatal drámaíró, B. Török Fruzsina. A Kreutzer-szonáta alapján készült darab a Végállomás címet kapta.

Tovább

Koltai a bölcs király

Kicsit szétszórt, konzervatív és nem szereti a változást – ő a “bölcsnek” mondott király, aki persze mégsem teljesen olyan, mint azt a mesékből megszokhattuk. “Szerepem szerint bölcsességem inkább csak haszontalan információk bebiflázásából áll” – meséli Koltai Róbert, aki mostanra csatlakozott a - többek mellett – Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Szabó Győző, Pokorny Lia, Hajdu Steve vagy Nagy Feró alkotta illusztris szereplőgárdához. A Játékkészítő december végétől a Tüske csarnokban debütál!

Tovább

Koltai Róbert musicalt készített a Sose halunk meg c. filmből

Az egykori „illetékes elvtárs” hamarosan befejezi a koprodukcióban készülő Magic Boys-t, nemrég pedig kitalálta, hogy a népszerű Sose halunk meg c. filmből musicalt készít. Látványos és nem mindennapi produkcióra számíthatunk! Igyekeztem minden infót megtudni Robitól.

Tovább